6 super-abilități ale copilului despre care părinții nici nu bănuiesc!

Copiii nou-născuți ar putea arăta ca cele mai neajutorate creaturi de pe planetă, dar pot face lucruri de necrezut.

Prin toată fragilitatea lor, copiii au mai multe abilități pe care nu le au adulții.

1.Apucă incredibil de puternic

Nou-născuții sunt mult mai puternici decât arată. Un om de știință a dovedit că unii copii se pot agăța de o trestie de zahăr și își pot menține propria greutate câteva minute. El a aflat că și cei mai slabi bebeluși își pot menține greutatea timp de cel puțin 10 secunde.

2.Creșterea degetelor

Nu verificați acest lucru acasă, dar dacă copilul dvs. își pierde vreodată vârful degetului, conform unor medici, după un timp, acesta va crește din nou.

Până la opt ani, la copii pot crește vârfurile degetelor.

Există celule stem în cuticula unghiilor copilului, care le dau forțe regenerative – cel puțin până când se taie peste marginea unghiei. La fel cum unghiile unui adult cresc în mod constant, vârful întregului deget al unui copil va crește tot timpul.

3.Abilități de înot instinctive

Dacă un adult intră în piscină, el poate avea probleme, dar copiii știu exact ce să facă.

Copiii au capacitatea instinctivă de a înota. Dacă puneți un nou-născut în apă, el instinctiv începe să înoate și chiar să își țină respirația sub apă.

4.Supersensibilitate a auzului

Bebelușii aud toate frecvențele sonore în același timp. Asta înseamnă că aud fiecare lucru mic care se întâmplă în jurul lor, chiar și acele mici zgomote de fundal pe care nu le percepem.

5.Să-și crească inima

Nu numai că își pot crește vârfurile degetelor, bebelușii își pot întoarce și o parte din inimă. Se crede că puteți îndepărta chirurgical până la 15% din inima unui copil și ei o vor crește înapoi.

6.Vindecarea mamei lor din uter

Bebelușii au puteri de vindecare super-umane și, ca toți super-eroii, nu le folosesc pentru ei. În timp ce sunt în uter, bebelușii  își ajută mamele, oferindu-le puterea de a se menține în siguranță.

Bebelușii îmbunătățesc sistemul imunitar al mamelor însărcinate, împărțindu-și celulele stem, dar fac mai mult decât să nu lase mamele lor să răcească. Când mama este rănită, copilul trimite celulele stem la rană pentru ai ajuta să se recupereze.