5 superstiții care îți vor aduce succesul: ce să faci înainte să ieși din casă

Dacă vei face totul corect, atunci și norocul va fi de partea ta. La fel de important este să te bazezi pe propria intuiție. În trecut, oamenii credeau în semnele care atrag succesul. Iată câteva dintre ele, care te-ar putea ajuta și pe tine.

1.Atrage norocul cu ajutorul gesturilor

Există câteva gesturi care îi ajută pe oameni să atragă norocul. Dacă vrei să-ți meargă bine într-o anumită situație, pune mâinile în buzunar și încrucișează degetele. Este important să crezi și să te concentrezi pe acest gest.

2.Nu te tunde și nu fă baie

Dacă urmează să ai un eveniment important, nu te tunde în ajun. La fel, în trecut se spunea că nici baie nu trebuie să faci. Oamenii credeau că astfel își spală norocul de pe ei.

Femeile nu trebuie să-și pieptene nici părul când ies din casă, dacă vor să le meargă. S-ar părea că e inacceptabil, dar dacă chiar ajută?

3.Ai grijă să te scoli din pat cu dreptul

Dacă ai o zi importantă sau pur și simplu vrei ca ziua ta să fie cu noroc, pășește cu piciorul drept atunci când cobori din pat. Dacă vei face așa, poți avea siguranța că o să reușești ceea ce ți-ai planificat.

4.Dacă nu vrei să strici totul, nu povesti nimic nimănui despre planurile și intențiile tale

Dacă urmează să faci ceva important, mai bine nu povesti nimănui despre asta. Persoana căreia i-ai împărtășit planul ar putea să ți-l strice cu invidia lui, cel mai des la nivel de subconștient. Invidia este distrugătoare.

5. Întâlniri întâmplătoare

Destinul ne trimite semnale atunci când norocul ne așteaptă. Probabil, nu te-ai gândit la asta, însă întâlnirile neașteptate sunt un astfel de semnal.

Acest lucru funcționează când îtâlnești o persoană simpatică ție, nu și când e vorba de cineva antipatic.