5 fraze vindecătoare, pe care să ți le spui neapărat în momentele dificile

Un proverb popular spune: ”Trăieşte-ţi viaţa, nu există nimic înainte şi nimic după ea”. Și este un adevăr valabil, deoarece soarta ne trimite periodic zguduiri sub formă de probleme mari sau mici. Când vi se pare că totul merge foarte rău și nu puteți face nimic, spuneți-vă aceste cinci fraze, și veți vedea cât de ușor vă veți simți.

Trebuie să fiu calm și în armonie cu mine însămi

Deseori punem viața și dorințele apropiaților noștri pe o treaptă superioară a propriului destin. Opriți-vă, gândiți-vă și ascultați-vă propria voce. În această lume supraviețuiesc doar cei care sunt în armonie cu propria persoană, iar pentru aceasta trebuie să începeți să aveți grijă de voi, să vă auziți și să dați prioritate propriilor opinii.

Trebuie să eliberez temerile mele

Lupta cu propriile temeri și fobii este un proces foarte lung și dureros. Temerile, de regulă, își au rădăcinile în copilărie. Ele sunt cele care ne împiedică să trăim pe deplin, să fim încrezători în propriile puteri, să nu ascultăm ceea ce spun alții și să încercăm ceva nou. A scăpa de temeri înseamnă a te elibera de cătușe și a începe o nouă viață.

Dacă circumstanțele nu pot fi schimbate, poate fi schimbată atitudinea față de ele

În viață există ceea ce este inevitabil, ceea ce noi nu putem opri, schimba și transforma în altceva. În astfel de situații, este inutil să lupți, să-ți pierzi puterile proprii și energia. Ar fi mult mai înțelept să acceptăm ceea ce se întâmplă și să încercăm să privim totul dintr-un alt unghi – poate nu totul este atât de rău?

Doar eu singur mă pot ajuta

Este o mare greșeală atunci când credem că altcineva ne poate salva. Niciodată, în niciun fel. Doar voi înșivă puteți ieși din prăpastie și să creați lumea și viața dorită.

Am tot dreptul să plâng, dacă-mi doresc acest lucru

Lacrimile sunt un remediu universal, un mare cadou pentru sistemul nervos, cu ajutorul cărora eliberăm toate emoțiile negative, răul și tristețea. Vă amintiți de sentimentul de ușurare după lacrimi? De aceea, nu vă limitați niciodată și plângeți atunci când vă doriți asta.