4 semne că un bărbat nu va avea succes niciodată

Orice femeie vrea să aibă alături un bărbat puternic și de încredere. Cu toate acestea, unii bărbați nu numai că nu sunt pregătiți să își asume responsabilitatea pentru femeia sa, dar nici măcar nu depun efort. Psihologul Tatyana Vlasevskaya oferă instrucțiuni despre cum să deosebești un astfel de bărbat.

1. Nu are grijă de sine

O persoană care este destinată să nu reușească, de regulă, nu prea are grijă de sine. Și ideea nu constă în faptul că nu merge regulat la coafor sau nu urmează tendințele modei. Ca exemplu, Steve Jobs și-a construit imperiul fiind îmbrăcat într-o maletă neagră și bulgi. Dacă persoana nu poate să aibă grijă de sine, nu își poate monitoriza regiml de viață și își permite un aspect neglijent, atunci puțin probabil ca vrea să devină cineva de succes.

2. Vorbește mult

Există o categorie de bărbați cărora le place să vorbească mult și, cel mai important, au mereu subiecte de discuție. Ei pot vorbi despre valute, economia mondială, investiții. În același timp, undeva între conversații importante, reușesc să facă planuri de viață, care, de regulă, sunt foarte interesante și promițătoare. De regulă, se înțelege că un astfel de om rămâne doar la etapa planificării.

3. Deseori se plânge de viață

Este puțin probabil să reușească vreodată bărbatul, care îi învinovățește pe toți din jur pentru eșecurile sale. El și-a ales o poziție foarte convenabilă – poziția victimei, din care îi ostracizează pe funcționari, angajatori, părinți, foste soții, precum și „guvernul mondial”, care complotează în mod deliberat împotriva lui. Lui îi este mult mai confortabil să stea acasă pe canapea, decât să-și creeze propria afacere.

4. Manifestă lăcomie

Categoria bărbaților lacomi este cea mai complicată. Întotdeauna le este milă de bani, mai ales pentru femeia sa. Și, în general, astfel de bărbați tratează femeile, de regulă, rău. Ei le percep ca pe o sursă care veșnic scurge bani din bărbat. Prin urmare, apar foarte multe limite în viața de zi cu zi. Astfel de oameni economisesc și pe ei înșiși, pentru că nu trăiesc pentru bucurie, ci pentru conștiință. Deseori, astfel de personaje se lipsesc de micile plăceri ale vieții și se mulțumesc cu puținul pe care îl au.