20 de Personalități renumite cu cel mai mare IQ! Vezi cine îl depășește pe Einstein!

După cum s-a dovedit, IQ-ul unor personalități renumite depășește chiar și nivelul lui Einstein!

Coeficientul mediu este de 98 de puncte. Conform standardelor de astăzi, IQ-ul lui Albert Einstein ar fi de 160, iar al lui Galileo Galilei – de 182. În lista noastră de celebrități au intrat și cei care au un IQ mai mare decât cel al lui Einstein și sunt aproape de nivelul lui Galileo.

20.James Franco – 130 

Actorul este pur și simplu obsedat de educație. În timpul filmărilor pentru „Omul – păianjen 3” el a s-a reînmatriculat la Universitatea California din Los Angeles, având câte 62 de teste pe semestru. După absolvire, el și-a început studiile la universitățile Columbia și New York. A studiat la Brooklyn College pentru a obține masteratul în arte, apoi s-a transferat la Yale pentru o diplomă în domeniul filosofiei.

19.Nicole Kidman – 132

Deținătoarea premiului Oscar pentru cel mai bun rol feminin, actrița australiană a debutat în cinematografie de la 15 ani.

18.Kate Beckinsale – 132

În timp ce studia la Oxford, Kate a fost invitată să se filmeze într-o peliculă după o piesă scrisă de Shakespeare. După 3 ani de studii, ea a lăsat universitatea pentru a deveni actriță.

17.Arnold Schwarzenegger – 135

Actor, culturist, guvernator. Chiar dacă e greu de crezut, Terminatorul are un nivel de inteligență mult peste mediu.

16.Tommy Lee Jones – 135

Tommy a absolvit cu excelență Universitatea Harvard în domeniul limbii engleze.

15.Natalie Portman – 140

Una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe, Natalie Portman a obținut diploma de licență la Harvard și vorbește fluent în șase limbi.

14.Shakira – 140

Fiind recunoscută ca una dintre cele mai influente femei de pe planetă în 2013 și 2014, în conformitate cu lista Forbes, Shakira este una dintre cele mai inteligente vedete Pop. Ea este ambasador pentru UNICEF, se implică activ în activități de caritate și a deschis două școli pentru copii.

13.Madonna – 140

Atunci când vine vorba de Madonna, descrierea „cea mai” este foarte potrivită. Cea mai performantă interpretă comercială, inclusă în Cartea Recordurilor Guiness, cea mai influentă femeie, inclusă în lista „25 de femei influente ale secolului XX, și lista poate continua!

12.Geena Davis – 140

Ex-modelul și actrița Geena Davis a obținut diploma de licență la Universitatea din Boston, dedică mult timp problemei egalității de gen.

11.Steve Martin – 142

Este foarte dificil să-i faci pe oameni să râdă, de aceea sub masca de comedian se ascunde o inteligență deosebită. Steve Martin a studiat filosofia la Universitatea California din Los Angeles.

10.David Duchovny – 147

În anul 1982, actorul a absolvit Universitatea Princeton cu licență în literatura engleză, și-a continuat studiile la Yale, unde a obținut o diplomă de masterat.

9.Sharon Stone – 154

Actrița a studiat la Universitatea Edinboro din Pennsylvania, însă a abandonat studiile pentru a deveni model.

8.Cindy Crowford – 154

Ca celei mai bune absolvente, i-a fost încredințat să țină un discurs de rămas bun la sfârșitul anului școlar, apoi Crowford a primit o bursă academică la Universitatea Northwestern, unde avea să devină inginer chimist. Însă, tânăra nu a rezistat nici un semestru și a abandonat studiile de dragul modeling-ului.

7.Quentin Tarantino – 160

Tarantino a lăsat școala la 15 ani și a început să lucreze la un magazin de închiriere video. Astfel, băiatul și-a început calea spre succesul de regizor.

6.Dolph Lundgren – 160

Actorul a absolvit Institutul Tehnologic din Stockholm și este licențiat ca inginer chimist. A obținut bursa Fullbright Massachusetts după terminarea studiilor, dar a renunțat la ea pentru a-și începe cariera de actor. Cunoaște mai multe limbi, de la materna suedeză, la engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană și chiar japoneză.

5.Conan O’Brien – 160

Celebrul comedian american și prezentator de televiziune, cunoscut publicului ca unul dintre autorii serialului „The Simpsons” a obținut o educație strălucitoare. A absolvit Universitatea Harvard, devenind specialist în istoria și literatura americană.

4.Lisa Kudrow – 160

Actrița are o diplomă de licență în biologie și a lucrat timp de opt ani împreună cu tatăl ei, care era doctor. Lisa a devenit actriță aproape întâmplător, hotărând să-și ajute tatăl să câștige niște bani pentru unele cercetări medicale.

3.Ashton Kutcher – 160

Ashton Kutcher este o personalitate versatilă. Acesta este cunoscut nu doar ca actor, dar și ca restaurator și investitor de succes.

2.Rowan Atkinson – 178

În viață, actorul nu se aseamănă mai deloc cu personajul său renumit Mr. Bean. După ce a absolvit Universitatea Newcastle cu o diplomă în inginerie electrică, Atkinson și-a continuat studiile la Oxford, unde a obținut o diplomă de masterat în acest domeniu.

1.James Woods – 184

La admiterea la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, James a trecut testul de evaluare academică cu un maxim de 800 de puncte la analiza textului și 779 la matematică. Cu puțin înainte de absolvire, el a abandonat studiile pentru o carieră în actorie.