20 de Idei pentru o grădină de vis: Vezi cum poți realiza un mobilier deosebit din paleți!

Paleții din lemn sunt foarte apreciați de cei, cărora le place să se ocupe de designul peisagistic și amenajarea interiorului. Un lucru atât de simplu și ordinar deschide atât de multe posibilități de utilizare. Din acestea poți confecționa garduri originale, paturi confortabile, scaune deosebite și multe alte lucruri utile pentru gospodărie.

Acest articol conține câteva idei interesante despre cum să folosești creativ paleții din lemn. Acestea vor deveni o adevărată descoperire pentru cei care se gândesc să-și amenajeze curtea într-un mod special!

1.Un gard colorat

Gardul mic decorativ din scândurile paleților dezasamblați, vopsit în culori vii, va deveni o decorațiune originală a grădinii cu flori.

2.Un podium

Din câțiva paleți, perne și plapume poți crea un loc minunat pentru odihnă, sub forma unui podium. Acesta se va înscrie perfect în landșaftul curții din spate și va fi locul potrivit pentru întreaga familie.

3.Un colțar

Un set deosebit de mobilă, confecționată din paleți, care este compus dintr-o bancă josuță și o masă compactă. Acest mobilier te va ajuta să creezi condițiile potrivite pentru odihna în curte.

4.Canapea și fotolii

Un set interesant de mobilă de grădină, confecționat din paleți de construcție, care include două fotolii simpatice, o canapea micuță cu perne moi și o măsuță pentru băuturile răcoritoare.

5.Raft pentru grătar

Raftul multifuncțional pentru grădină cu o suprafață pentru pregătirea alimentelor, cârlige pentru accesoriile de bucătărie și loc special pentru băuturi și condimente, va deveni o completare practică pentru zona barbeque.

6.Bancă pentru doi

O bancă neobișnuită separată de o măsuță compactă, care poate fi meșterită din câțiva paleți din lemn, se va potrivi perfect pentru amenajarea verandei căsuței de vară.

7.Ghivece pentru flori

Ghivecele masive confecționate din niște paleți vechi vor decora într-un mod original zona pentru flori din curtea casei.

8.Mobilă de vară

O bancă-colțar, câteva rafturi mici și șezlonguri făcute din paleții din lemn – perfect pentru decorarea unui spațiu confortabil pentru odihna în curte, pentru a face băi de soare și a savura timpul frumos pe timp de vară.

9.Șezlonguri

O construcție interesantă din două șezlonguri, unite între ele cu un suport lat, carcasă și acoperiș, poate fi confecționată cu propriile mâini din paleți. Acesta va deveni locul preferat pentru odihnă și un detaliu deosebit al curții tale.

10.Mini-bar

Un mini-bar nemaipomenit cu masă și rafturi deschise pentru veselă și băuturi, poate fi ușor realizat din paleți din lemn vopsiți în culoarea albă.

11. O căsuță

Un element minunat al terenului pentru copii sub forma unei căsuțe cu topogan construită din paleți va da viață curții și va deveni locul preferat al picilor tăi.

12.Bucătărie de vară

O bucătărie de vară este indispensabilă pentru gospodinele care iubesc să gătească în aer liber. Asamblată cu chiuvetă, aragaz, suprafață de lucru și o grădiniță verde verticală, aceasta te va servi pe timpul verii.

13.Raft de colț

Raftul de colț din paleți cu cârlige pe care poți fixa acele pentru frigărui și alte accesorii pentru gătitul la grătar, va deveni un detaliu funcțional al verandei tale.

14.Zona de luat masa

Scândurele de la paleții vechi și gabionul umplut cu pietre se vor potrivi perfect pentru crearea unei zone de luat masa cu niște scaune în curtea casei tale.

15.O garnitură elegantă

O garnitură modernă și elegantă care include o canapea de colț și o măsuță creată din paleți, va deveni un element decorativ rafinat al casei tale.

16.Un raft pliant

Câțiva paleți vechi pot fi transformați ușor într-un raft practic și funcțional, care în formă strânsă poate fi utilizat ca un dulap pentru instrumente de grădină, iar în formă desfăcută ca suprafață pentru sădirea florilor.

17.Cușetă

O cușetă nemaipomenită făcută din paleți din lemn și vopsită într-o culoare frumoasă îți va decora în mod deosebit curtea.

18.Scaune

Bucăți de paleți, vopsite în culori aprinse, pot fi utilizate pentru crearea unor scaune pentru odihna la piscină sau pe gazon.

19.Scrânciob

Un scrânciob minunat decorat cu perne moi se va potrivi perfect în orice curte.

20.Bufet

Un bufet încăpător și original cu rafturi și sertare pentru păstrarea uneltelor de grădină este indispensabil pentru grădina fiecărui gospodar.