15 Momente mișcătoare, care îți vor provoca emoții de nedescris! (FOTO)

Internauții deseori își împărtășesc cele mai importante momente din viață cu întreaga lume, astfel încât acestea ating sulfetul oricui. De exemplu, este imposibil să privești indiferent întâlnirea neașteptată a fiului cu mama sa de 80 de ani, care trăiește la celălalt capăt al lumii, sau zâmbetul fericit al băiețelului de 7 ani, care a învins cancerul.

Am adunat unele dintre cele mai emoționante istorioare, care fără ca să vrei îți vor atinge sufletul, după care vei zâmbi și vei decide să faci o faptă bună, chiar azi!

„Încep totul de la capăt. Așa arată divorțul.”

„Pentru prima dată după 4 ani de zile, fiica mea a reușit să stea în picioare”

Pompierii duc un pacient spre spital, care este situat la 10 blocuri de la locul, unde a rămas blocată ambulanța.

Casierul observă că cumpărătoarea are semne de criză epileptică și reușește să ia copilul din brațe

„Soția mea a organizat o mică strângere de fonduri și a adunat 61 de pungi cu cadouri pentru azilul local de bătrâni. Fiecare pungă conține ruj, loțiune, șervețele, un dicționar, un stilou și o plapumă.”

Gary Sinise este un actor, care din propriii bani a dus la Disneyland peste 1700 de membri din familiile militarilor decedați. 

„Pisica mea vine la mine sub plapumă de fiecare dată, când am o criză de panică”

Această fată îi „cântă” tatălui său surd în limbajul gesturilor, astfel încât și el să se poată bucura de muzică

Un câine-însoțitor primește o diplomă de masterat în terapia ocupațională la Universitatea Clarkson, datorită faptului că a frecventat toate orele împreună cu proprietarul său

„Anul trecut am renunțat la alcool și am început să citesc. Acestea sunt toate cărțile pe care le-am citit timp de un an.”

43 de săptămâni de chimioterapie, 6 săptămâni de radiații, 1 cancer. Și totul timp de 7 ani! 

„Bunica mea în vârstă de 88 de ani în fiecare decembrie coace peste 30 kg de biscuiți. Ea le împarte la târgul de Crăciun de la centrul local pentru invalizi. Iată cum arată bunătățile ei.„

„Am zburat din Texas în Scoția, pentru că voiam să-i fac mamei o surpriză la aniversarea celor 80 de ani ai ei.”

Santa Claușii studiază limbajul gesturilor