15 Inele de logodnă feerice, la care visează în secret fiecare domnișoară!

Probabil, fiecare fată visează la o poveste de dragoste frumoasă care să se termine, sau să înceapă mai bine zis, cu o nuntă. Încă din copilărie, fetițele își imaginează ziua în care vor deveni mirese, gândindu-se mai ales la rochia de prințesă pe care o vor purta.

Dar, înainte de nuntă există un alt moment special la care visează femeile – cererea în căsătorie. De la acest moment important nu trebuie să lipsească detaliul principal – inelul de logodnă. Acesta nu trebuie să-i lase timp prea mult de gândit viitoarei mirese.

Am adunat 15 inele de logodnă feerice, care îți vor cuceri inima de îndată ce le vei vedea!

Ca orice alt obiect cu un simbolism puternic, inelele de logodnă au evoluat în acord cu vremurile, cu noile tehnici de lucru și, desigur, cu nuanțarea preferințelor individuale.

Tradiția de a dărui un inel de logodnă a apărut în anul 1477, când arhiducele Maximilian din Austria i-a oferit în dar Mariei de Burgundia un inel incrustat cu diamante ca dovadă a iubirii sale.

Totuși, dacă privim în trecut, încă din epoca romanilor, femeile purtau inele dăruite de soții lor. Iar în vremea Egiptului Antic, femeile și bărbații își legau în jurul degetelor tulpini de stuf și fâșii de piele.

Există o varietate extinsă de inele de logodnă, dintre care bărbații pot alege potrivitul. Cu toate acestea, unul dintre cele mai dorite este inelul cu diamant. Acesta simbolizează indestructibilitatea și durabilitatea. Diamantul este invincibil și așa ar trebui să fie și dragostea celor doi parteneri.

De obicei, această bijuterie se poartă pe degetul inelar deoarece se crede că pe acolo trece Vena Amoris care duce la inimă.