Arahidele sunt legume: 15 adevăruri neașteptate despre mâncare, la care vei zice „PE BUNE?!”

Știți ce sunt bulele albe de pe bucățile de somon copt? Dar că bananele care se vând în magazinele noastre sunt clonate? Despre aceste alimente, dar și altă informație interesantă despre mâncare, citiți în acest articol.

1.Batoanele de ciocolată KitKat sunt umplute cu aceleași batoane de ciocolată, care s-au rupt în momentul producerii.

2.Bulele albe de pe bucățile de somon sunt proteină, nu grăsime. „Spuma” de pe acest pește nu este nimic mai mult decât o proteină inofensivă, numită albumină.

3.Ardeiul verde este același soi de ardei ca cel roșu și galben, doar că încă nu s-a copt. Acesta este motivul de ce ardeii roșii și galbeni sunt mai scumpi – pentru că ei necesită o perioadă mai mare până vor căpăta culoarea necesară, dar și mai multe resurse.

4.Diferența dinte Coca-Cola și Pepsi constă doar într-un ingredient. În Pepsi este acid citric, iar în Coca-Cola nu.

5.Este inutil să speli găina înainte să o gătești și chiar ar putea fi dăunător. În timp ce faci asta, bacteriile de pe ea nu se elimină, dar carnea poate contamina tocătorul sau cuțitul.

6.Mountain Dew este fabricat din suc de portocale.

7.Acești biscuiți au fost inventați de un preot, care credea că biscuiții uscați, din făină de cereale integrale, suprimă dorința sexuală.

8.Parmezanul nu poate fi considerat un produs vegetarian, ca și alte brânzeturi. În producția parmezanului se utilizează un ferment, care este extras din stomacul vițeilor.

9.Iată cum arată un pahar cu fidea. O metodă bună de marketing, prin care sunt înșelați consumatorii.

10.Arahidele nu sunt din familia nucilor și sunt considerate legume.

11.Etichetele de pe fructe și legume sunt comestibile.

12.Bananele pe care le mâncăm noi sunt clone. Ele sunt crescute artificial pentru export și sunt clonate una de la alta. Reiese că noi mâncăm banane pe care le-am mai mâncat anterior.

13.Dacă puneți strugurii în cuptorul cu microunde, aceștia vor exploda, deoarece bobițele au mult suc, care se transformă în aburi.

14.Morcovul nu ajută la îmbunătățirea vederii. Faptul că morcovii îmbunătățesc vederea este un mit care a apărut în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

15.Consumul exagerat de nuci grecești poate provoca halucinații.

Informație preluată de pe site-ul: buzzfeed.com.