
Ce deosebește o persoană de succes de o persoană obișnuită? De regulă, aproape nimic, doar lucruri mărunte. Dar aceste lucruri mărunte sunt cele care spun multe. Astăzi vă voi vorbi despre 14 astfel de lucruri mici care pot deveni obiceiurile voastre și vă pot duce la un succes real și serios. Să mergem!
1. Între calitate și cantitate, alegeți prima
Acest lucru se aplică la alegerea garderobei, la alegerea locului de muncă și, în principiu, la tot ceea ce ține de viața ta. Nu ai nevoie de o mulțime de “așa și așa”, ci de unul singur, dar cel mai bun.
2. Sănătatea pe primul loc în agenda zilnică
Acestea nu sunt cuvinte goale. Este puțin probabil ca o persoană care se simte mereu în dureri, dureri, dureri, dureri și așa mai departe să își dedice 100% din atenție la ceva.
Va fi în mod constant distras de afecțiuni minore, dureri, probleme. De aceea, aproape toți oamenii de succes și bogați aleargă dimineața, beau multă apă, mănâncă sănătos și dorm mult. Luați exemplu de la ei și puneți-vă sănătatea în primul rând pe primul loc în agenda dumneavoastră.
3. ACCEPTĂ-TE COMPLET
Acest lucru înseamnă că aveți toate punctele slabe și punctele forte. Cunoașterea slăbiciunilor, înseamnă putere!
4. Aveți încredere în instincte
Chiar dacă toată lumea din jurul tău îți spune că trebuie să mergi la dreapta, dar vocea ta interioară îți șoptește la stânga, ascult-o. Și chiar dacă nu reușești, este o experiență importantă pe care trebuia să o trăiești dintr-un anumit motiv. Poate că trebuie să învățați cum să vă ridicați după ce cădeți, dar aceasta este una dintre principalele abilități ale unei persoane de succes.
5. NU VĂ MULȚUMIȚI CU MAI PUȚIN.
De ce ai vrea ceva care nu este ceea ce ai vrut? Dacă nu ai bani pentru Maldive, bine, mă duc în Turcia. Dar tu nu ai vrut să mergi în Turcia, ci în Maldive. Recunoașteți acest lucru și mergeți mai departe – câștigați bani pentru Maldive.
Credeți-mă, plăcerea de a obține ceea ce doriți va fi incredibilă.
6. Este foarte importantă planificarea
Dacă nu știi unde vrei să mergi, nu vei ajunge nicăieri. Sau veți merge acolo unde altcineva a vrut să mergeți. Nu e o perspectivă prea bună, nu-i așa? Este foarte important să știi unde te duci.
Stabiliți un obiectiv mare, apoi împărțiți-l în mai multe obiective intermediare mai mici. Și dă-i drumul.
Nimeni nu-ți interzice să schimbi planul în timpul procesului, dar să schimbi atunci când este și să trăiești complet fără el, așa cum dorește piciorul stâng – este, așa cum se spune în Odessa, două mari diferențe.
7. SĂ VĂ PROPUNEȚI SĂ FACEȚI CEEA CE DORIȚI SĂ FACEȚI.
Dacă spui da unei slujbe care te îmbolnăvește doar pentru că ești plătit pentru ea, cel mai probabil vei pierde șansa de a găsi o slujbă care te face să te simți bine și din care poți face mult mai mulți bani.
Nu o luați doar pentru bani. Inspirația este o parte importantă a oricărei afaceri. Fără ea, totul este lipsit de sens.
8. PUNEȚI ȘI TIMPUL LIBER PE LISTA DE LUCRURI DE FĂCUT.
Atunci când întregul plan al zilei constă în muncă – energia se va epuiza înainte să vă dați seama.
Așadar, în agenda sau planificatorul tău sau oriunde îți faci programul, asigură-te că incluzi momente de relaxare – când vei trece de la muncă la sentimente, când poți sta jos, bea o cafea, citește o carte sau discută cu un prieten.
Oamenii care înțeleg importanța odihnei sunt mult mai productivi.
9. MĂNÂNCĂ ELEFANTUL ÎN BUCĂȚI
Atunci când ai un obiectiv uriaș și serios și nu știi cum să-l abordezi, nu sta degeaba plângând sau așteptând ca acesta să se risipească și să se întâmple de la sine.
Luați-o, împărțiți acest obiectiv mare în etape și procedați cu fiecare dintre ele pe rând. Nu este atât de complicat pe cât crezi tu că este.
10. SĂ FACEȚI MODIFICĂRI ALE ITINERARIULUI DVS.
Când plecați de acasă, vă planificați traseul. Dar dacă există gropi, gheață, reparații rutiere și alte probleme de forță majoră de-a lungul drumului, vă modificați ușor traseul pentru a-l face mai eficient și pentru a evita pierderea de timp.
Este la fel în orice activitate.
Dacă ceva nu merge conform așteptărilor – doar faceți schimbări în proces)
11. NU-ȚI IROSI ENERGIA PE EMOȚII
Atunci când se întâmplă ceva ce nu ai planificat sau la care nu te așteptai, începem adesea să ne investim energia în emoții inutile, cum ar fi furia, certurile, certurile și agresivitatea.
Da, nu putem influența circumstanțele în schimbare, dar ne putem alege reacțiile și nu ne putem irosi energia.
Alege cine vrei să fii.
12. FACEȚI CEEA CE VĂ PASIONEAZĂ.
Dacă alegi să faci bani ca fiind munca ta de-o viață, probabil că nu se va întâmpla așa ceva.
Acesta este un moment în care doar dăruind lumii și oamenilor poți primi energie sub formă de bani.
Dacă banii sunt un scop în sine, atunci am vești proaste pentru dumneavoastră.
13. ORGANIZAȚI FLUXUL DE LUCRU ÎN INTERVALE
O oră și jumătate de muncă, 20 de minute de odihnă. Și așa mai departe, în cerc. Vă puteți găsi propriile intervale potrivite, dar nu renunțați de tot la odihnă. Bateria trebuie reîncărcată în mod regulat. În caz contrar, va funcționa din ce în ce mai rău.14. AI ÎNCREDERE ÎN TINE ÎNSUȚI.
Nu este important ca altcineva să creadă în tine, dar este important ca tu să crezi.
Dacă ai un foc care arde în tine, inevitabil și ceilalți vor lua foc din el.
Dacă aveți un foc care arde înăuntru, este mai probabil să se stingă de la sine.
Dumnezeu nu are alte mâini decât ale noastre.
Credeți în voi înșivă și acționați.
Pur și simplu nu există altă rețetă de succes.
Sper că nu ați trecut doar cu ochii peste acest text, ci luați ceva pentru dumneavoastră și începeți să puneți în practică de astăzi.