13 lucruri pe care o femeie puternică nu le va face niciodată

Presiunile culturale, așteptările sociale și diferențele subtile în modul în care sunt crescute fetele și băieții determină adesea femeile să se vadă ca fiind sexul slab. Dar lumea se schimbă și acum există o mulțime de exemple în care femeile fac lucruri uimitoare.

A fi o femeie puternică mental nu înseamnă a fi populară sau a câștiga cât mai mulți bani. Este vorba despre caracter.

Fiecare femeie are această putere și este foarte important să nu uite de ea.

Iată 13 lucruri pe care femeile puternice nu le fac:

1. Nu se compară cu alți oameni.

Comparând fericirea, bogăția și aspectul tău cu al altor oameni, îți secătuiește puterea mentală. Singura persoană cu care ar trebui să te compari ești tu.

2. Nu insistă pe perfecțiune.

Există o crudă ironie în perfecționism; te face să faci mai rău. Frica de a nu fi suficient de bun se va întoarce înapoi într-o altă formă. Aveți așteptări mari pentru dvs., recunoscând în același timp că greșelile fac parte din procesul de învățare.

3. Ele nu văd vulnerabilitatea ca pe o slăbiciune.

Este nevoie de o putere inimaginabilă să riști să fii respins. Indiferent dacă ești primul care spune „Te iubesc”, ai făcut o cerere sau ai adresat o întrebare care ar putea părea incomodă, vulnerabilitatea poate fi cheia pentru a construi relații mai sănătoase și mai fericite.

4. Nu lasă nesiguranța să le împiedice să-și atingă obiectivele.

Îndoiala de sine este normală și nu ar trebui să o lași să te împiedice să mergi înainte. Creierul tău se va îndoi de competența ta, dar nu trebuie să crezi tot ce gândești.

5. Ele nu se gândesc prea mult asupra lucrurilor

Gândirea este legată de depresie și vă poate împiedica să luați măsuri pozitive. Implică-te în rezolvarea problemelor, dar nu te lăsa să te gândești prea mult.

6. Nu se sfiesc de sarcinile provocatoare.

Sunt gata să-și înfrunte temerile și să facă un pas înainte.

7. Nu le este frică să încalce regulile sau să-i pună jos pe alții pentru a merge înainte.

8. Nu își minimizează succesul.

9. Nu-i lasă pe alții să le limiteze potențialul.

Ele nu lasă respingerea sau criticile dure să-i oprească. Nu au nevoie de nimeni altcineva care să creadă în ele atâta timp cât cred în ele însele.

10. Ele nu învinovățesc pe altcineva atunci când ceva nu merge bine.

Femeile puternice învață din greșelile lor. În loc să dea vina pe alții, își asumă responsabilitatea atunci când fac ceva greșit și învață din propria lor experiență. Femeile puternice nu sunt perfecte – ele știu doar că, pentru a reuși în viață, trebuie să înveți din greșelile tale.

11. Nu le este frică să fie egale.

O femeie puternică nu va tăcea doar pentru că vrei ca ea să tacă – este întotdeauna sinceră, uneori chiar prea mult.

12. Nu se sfiesc să se reinventeze.

Indiferent de vârsta pe care o are, 30 sau 50 de ani, este important să se implice în creșterea personală și să-și facă visele să devină realitate.

13. Ele nu renunță.

Femeile puternice nu renunță la visele lor, la relațiile lor, la valorile și prioritățile lor. Asta nu înseamnă că nu știu să facă compromisuri. Sunt ușor de compromis, dar dacă își stabilesc un obiectiv, vor munci din greu pentru a-l atinge.

Fiecare are ocazia să se schimbe și să găsească timpul și energia necesară pentru a se îmbunătăți. Renunță la obiceiurile proaste care te țin înapoi, astfel încât să poți avansa către cel mai mare potențial al tău.

Ce altceva ai mai adăuga? Distribuie în comentarii.