12 legi ale universului care funcționează 100%

Acum, spațiul comunică cu noi într-un mod deosebit de activ, iar toate legile universului, care au funcționat întotdeauna așa, sunt acum și mai importante.

Toată lumea trebuie să respecte aceste legi, dar dacă în harta ta natală planeta Saturn se află sub orice aspect față de nodurile (Nord și Sud), atunci ai încălcat în mod repetat Legile Universului în viețile tale trecute și în această încarnare vei fi verificat pentru respectarea lor.

Nu este nimic în neregulă în asta, doar că în viața ta se vor crea situații când trebuie să faci o alegere – să încalci legea sau nu. Și pe baza alegerilor tale îți vei construi viitorul.

1. Legea de a înțelege semnele Unversului

Fiecare suflet,indiferent pe ce planetă trăiește, este obligat să cunoască și să înțeleagă toate aceste legi. Dar, de fapt, cu toții știm perfect ce este bine și ce este rău, iar atunci când acționăm rău, indiferent de cât de ne-am justifica în suflet, de fapt, știm mereu ce ar fi trebuit să facem. Dar suntem ființe umane și pot exista mulți factori care să ne influențeze alegerile. Cu toate acestea, suntem responsabili pentru oricare dintre deciziile noastre.

2. Legea echilibrului a energiei

Totul în viața noastră se beazează pe energie și echilibru. Când spunem sau facem ceva, lăsăm o urmă de energie. Și dacă creăm o amprentă negativă, atunci cu siguranță ne va fi returnată. Poate într-un alt moment și într-o formă diferită, dar cu siguranță totul va fi echilibrat.

3. Legea dreptății

Dreptatea este administrată doar de Cel Suprem, el a creat toate aceste legi, iar prin energie răspândește aceste legi și cunoștințe. Dreptatea înseamnă că totul în lumea asta este corect. Fiecare va primi întotdeauna ceea ce merită. Dreptatea va fi întotdeauna restabilită.

4. Legea creației

Absolut toatea acțiunile în această lume sunt îndreptate spre creație. Planeta noastră are o sarcină și toți cei care trăim pe ea o îndeplinim. Orice acțiune ar trebui să vizeze nu distrugerea, ci creația.

5. Legea intenției pure

Dacă se recunoaștem, oamenii sunt ființe egoiste și mereu vor ceva, este important ca acel ceva să fie cu intenții pure. Dacă ne dorim cu adevărat ceva sincer, iar acest lucru nu dăunează nimănui și nu tulbură echilibrul energiilor, atunci cu siguranță se va împlini.

6. Legea încrederii în Puterile Supreme

Dacă ți se pare că mergi undeva, nu acolo, poți cere de la Cel Suprem să te ajute și să-ți arate adevărul. Puteril de Sus nu au dreptul să o facă direct, dar sunt mereu acolo pentru ca totul să se descurce în cel mai bun mod pentru noi. Dificultățile, încercările și suferința sunt ceea ce ne formează sufletul.

7. Legea acordurilor și contractelor

Dacă s-a încheiat un acord sau contract între cineva, atunci până la anularea acestui acord, toți cei care l-au încheiat sunt obligați să respecte termenii acestei înțelegeri.

„Să fim mereu împreună” este o înțelegere între doi îndrăgostiți, iar dacă ei nu o anulează tot prin cuvinte, atunci acest acord va fi valabil.

„Mi-aș vinde sufletul pentru o asemenea bogăție” – acesta este în general un contract cu puterile rele.

Cuvântul unei persoane are o putere extraordinară, așa că nu promite și nu încheia un acord fără să te gândești.

8. Legea Karmei

Legea karmei este în esență legea cauzei și efectului. Tot ceea ce ți se întâmplă acum este rezultatul a ceea ce ai făcut în viețile trecute. Totul are un început și un sfârșit.

Dacă observi că în viața ta se repetă aceleași situații, atunci cu siguranță trebuie să lucrezi asupra acestei legi.

9. Legea iubirii

Totul va fi așa cum îți dorești, dacă te iubești și te accepți complet, cu toate greșelile și experiențele – și la fel în raport cu oamenii din jur. Trebuie să oferi dragoste și apoi totul în jur se va alinia în cel mai bun mod.

10. Legea libertății

Fiecare om este liber. Nimeni nu ne limitează în nimic. Nimeni nu ne poate obliga să facem ceva. Nici măcar un sclav nu poate fi forțat să fie sclav; el singur o alege.

Chiar și în relații, oamenii sunt împreună atâta timp cât își doresc amândoi. Dacă cineva nu mai vrea, nimic nu-l poate ține.

11. Legea fricii

Nu există frică. Nu există o astfel de emoție, nu există un astfel de sentiment, nu există o astfel de experiență. Când lucrăm asupra noastră, atunci devenim mai buni și mai echilibrați. Nu putem lucra prin frică pentru că ea nu există. Frica este o iluzie.

12. Legea familiei

Cu toții de pe acest pământ și din acest Univers suntem o mare familie. A înțelege și a realiza acest lucru este cel mai înalt nivel de dezvoltare a sufletului.

În plus, această lege nu trece peste toate celelalte legi. Trebuie să ne respectăm unul pe celălalt, să dăm libertate și, în același timp, să ne amintim că toți suntem conectați unul cu celălalt.

Fii gata să vezi semnele, iar în viața ta vor veni oameni și informații care îți vor fi de folos.

Ai încredere în Univers, respectă legile și totul va fi așa cum îți dorești!