11 superputeri pentru care ar trebui să fii recunoscător

Nu toți oamenii pot aprecia unele dintre abilitățile lor. Există multe lucruri care sunt ușor de efectuat pentru unii, dar par aproape imposibil de efectuat pentru alții. Poate că ai niște superputeri de care nici măcar nu ești conștient. Vezi care sunt cele 11 superputeri pentru care ar trebui să fii recunoscător.

1. Capacitatea de a adormi într-un avion. Dacă poți face asta, atunci poți fi numit norocos.

2. Să fii capabil să citești o carte în timp ce stai pe bancheta din spate a unei mașini și să te simți bine. Majoritatea oamenilor în această situație se vor simți rău, având grețuri.

3. Capacitatea de a reține numele persoanelor. Nu toată lumea poate face acest lucru, dar această abilitate este foarte importantă – așa îi arăți unei persoane că ești interesat de ea și ai mari șanse să fii pe plac altor oameni.

4. Capacitatea de a reține cu ușurință numerele de telefon și nu confunzi cifrele la 2 secunde după ce le auzi.

5. Scrierea de poezii, romane, povești, muzică. Nu fiecare persoană știe cum să-și transforme gândurile în cuvinte sau ceva mai mult.

6. Capacitatea de a vorbi publicului. Dacă poți să ieși în fața unei mulțimi și să nu rămâi fără cuvinte, ai deja o superputere.

7. Abilitatea de a preda copiilor. Dacă ești profesor, atunci ești eroul lumii moderne, capabil să aibă grijă de copiii altora, dedicând mult timp și efort acestui lucru. Este surprinzător, iar oamenii care îi învață pe copii în primii ani de școală nu pot fi comparați cu nimeni. Doar un om cu o răbdare imensă și tărie de caracter poate face acest lucru.

8. Educație. A fi părinte este, de asemenea, una dintre superputeri.

9. Capacitatea de a oferi ajutor oamenilor. Dacă îți dedici timpul și energia pentru a-i ajuta pe ceilalți, este o superputere.

10. Abilitatea de a fi un romantic fără speranță. A oferi iubire este cel mai bun lucru care îl poate oferi o persoană. Unii dintre noi uităm că iubirea este singurul lucru care contează cu adevărat.

11. Capacitatea de exprimare și apărare a opiniei. Dacă nu dai înapoi, chiar dacă înțelegi că nu le place tuturor, ai un nucleu interior. Știi să ajungi până la capăt și să obții ceea ce îți dorești.