11 instalații decorative pe care le poți confecționa ușor din materiale improvizate!

Perioada de izolare ne-a convins încă o dată pe toți, cât este de important să trăiești într-o casă pe pământ și să te bucuri de un lot de teren în apropierea acesteia. Când ai terminat toate însărcinările legate de serviciu, poți să îți petreci timpul util confecționând diverse decorațiuni pentru grădină.

Ce ar putea fi mai interesant și plăcut decât amenajarea grădinii cu ajutorul unor materiale improvizate? 

1.O fântână

O fântână cu o formă neobișnuită, care cu mare dorință poate fi făcută cu propriile mâini, va deveni un decor magnific pentru oricare căsuță de vară.

2.O ramă pentru flori

Un cadru pătrat din lemn poate fi realizat cu ușurință din scânduri subțiri de lemn. Folosește cârlige pentru a fixa ghivecele cu flori pe barele transversale și pentru a transforma suportul într-un decor frumos.

3.Ghiveci Cașpo

Folosind o bucată de in sau pânză groasă de sac, transformă un coș obișnuit de gospodărie într-un ghiveci original pentru flori. Astfel de articole arată foarte bine pe verande și terase.

4.Standuri cu flori

Un exemplu original de transformare a sertarelor și picioarelor de masă inutile într-un pat de flori. Vopsește întreaga structură într-o culoare drăguță, plantează flori și folosește construcția pentru a decora curtea casei.

 5.Rafturi cu flori

Din mai multe țevi PVC cu diametru mare poți construi un suport original agățat pentru flori și plante verzi. O astfel de aranjare este o modalitate excelentă de a decora și salva spațiul.

6.Masă consolă

O masă îngustă cu două rafturi poate fi ușor asamblată din câteva blocuri de zgură și două scânduri. Pentru un efect mai deosebit, vosește-le într-o culoare aprinsă.

7.Cioturi înflorite

Nu există grădină fără câteva cioturi uscate care pot fi transformate în niște paturi de flori magnifice.

8.Compoziție decorativă

O compoziție decorativă uimitoare dintr-un ghiveci mare de flori, o stropitoare și o ghirlandă va deveni elementul care va aduce farmec verandei tale.

9.Vase din metal

Dă o nouă viață vaselor metalice vechi, transformându-le în ghivece cu flori.

10.Paturi de flori din anvelope

Anvelopele uzate pot fi folosite în mod util pentru decorarea grădinii. De exemplu, construiește o piramidă și plantează multe flori în ea.

11.Foișor

Un astfel de colțișor confortabil poate fi construit din paleți și decorat cu ghivece cu flori. Acesta va deveni locul tău preferat pentru relaxare.