10 Ținute pline de stil și gust ale lui Jennifer Lopez la aproape 50 de ani ai săi!

Da, Jennifer Lopez are deja 50 de ani, însă vârsta nu o împiedică deloc să arate la fel de irezistibil ca și la începutul carierei sale.

Am decis să vă arătăm cele mai reușite ținute ale artistei din turneul de promovare al noului său film ,,Second Act”.

La premiera filmului, ea a venit însoțită de iubitul său Alex Rodriguez, fiind îmbrăcată într-o rochie pufoasă de culoare roz de la Giambattista Valli, asortată cu sandale de culoare metalică.

La următoarea ei apariție, Jennifer a purtat o salopetă azurie, și un palton de aceeași culoare de la Sally Lapointe, ochelari de soare și o poșetă asortată elegant.

Cântăreața iubește să își completeze ținutele de culoare albă cu momente aprinse. De exemplu, aici ea a îmbrăcat un costum alb de la Stephane Rolland și a adăugat o blană plină de culoare de la Helen Yarmak. Însă, nu toți fanii artistei au rămas încântați de alegerea acesteia.

De asemenea, albul imaculat arată la fel de reușit asortat cu blănurile de aceeași nuanță. Mai ales, dacă nu îți dorești prea multă atenție. Costumul de la Stephane Rolland.

Miss eleganță – un costum de culoare gri – deschis de la Max Mara, pantofi negri și accesorii.

Pentru plimbări se potrivește perfect o rochie în stilul anilor ’60 și un palton oversize.

Încă o dovadă faptului, cât de mult o avantajează culoarea bej. În această ținută de la Fendi, Jennifer Lopez nu arată deloc de cei 50 de ani ai săi.

O imagine gingașă, cu ajutorul unei rochii de culoare albă cu un decolteu adânc, îi pune în valoare formele.

Ținuta ideală pentru o seară romantică – rochia lungă de seară, pantofi transparenți și o jachetă din blană.

O rochie neobișnuită de la Stephane Rolland accentuează impecabil silueta vedetei.