10 supersiții pe care trebuie să le știe fiecare… chiar și cei care nu cred în ele

Indiferent de faptul că ești sau nu superstițios, ar fi bine să știi câteva dintre cele mai importante. Nu de alta, dar mai bine să eviți unele situații neplăcute…

1. Dacă se întâmplă să fie lună nouă într-o zi de sâmbătă, în niciun caz să nu oferi bani sau pâine cuiva, pentru că norocul te va părăsi.

2. Cel ce își taie unghiile în zi de luni, nu va avea câștig.

3. Dacă ai scăpat banii pe jos, să nu-i ridici în niciun caz cu mâna stângă. Banii se ridică doar cu mâna dreaptă, altfel nu se vor ține de tine.

4. Dacă femeia încearcă să scrie numele de familie a viitorului soț înainte de căsătorie, pentru ca să vadă cum va suna prenumele său cu numele nou, ea nu-l va purta foarte mult timp, pentru că mariajul lor nu va fi de lungă durată.

5. Nu e bine să te piepteni la ora 3 dimineața, în acest timp duhul mort merge pe pământ și un fir căzut se poate ține de el.

6. Dacă într-o familie sunt 3 fete, iar cea mai mică se căsătorește prima, celelalte două vor aștepta miri cel puțin 7 ani.

7. Pentru ca un vânzător să nu aibă pierderi, acesta nu trebuie să se uite peste umărul stâng în timp ce numără bănuții.

8. Cel ce pomenește diavolul la miez de noapte va trăi 3 ani în suferință și sărăcie.

9. Atunci când copilul a pățit ceva, de exemplu și-a spart nasul, mama nu trebuie să-i șteargă sângele cu fusta sa, pentru că acesta va avea o viață foarte grea.

10. Dacă strici o oglindă, e un semn rău, vei avea ghinion 7 ani.