10 semne că îngerul tău păzitor este în preajmă

Deseori ne liniștim cu ideea că îngerul păzitor este cu noi, ne păzește și ne călăuzește în momentele dificile din viața noastră. Acest lucru ne dă speranță, iar în unele situații, ca prin minune, ne ajută să scăpăm de o nenorocire.

Există teoria că îngeri păzitori sunt oamenii dragi care au părăsit această lume, dar au rămas în memoria noastră. Potrivit awarenessact.com, aceste persoane invizibile sunt mereu în preajmă și încearcă să ne protejeze, și să ne avertizeze.

Iată 10 semne că îngerul tău păzitor este în apropiere de tine.

1.Nori în diverse forme.

Ai avut situații în care ai privit spre cer și ai zărit diverse forme a norilor? De exemplu chipul unei persoane dragi, a unui obiect sau a unui animal? Oamenii trecuți în neființă pot folosi norii pentru a transmite un mesaj.

Sursa foto: Anioły Lipca

2.Culoarea pentru care optați este importantă.

Puțini știu că fiecare înger este asociat cu o culoare. Și alegerea unei culori la îmbrăcăminte îl poate invita în viața ta. În același timp, ei pot folosi această culoare pentru ca să înțelegi că îți sunt aproape. Dacă observi că predomină o culoare în jurul tău, aceasta poate fi o coincidență sau poate fi un semn.

3.Îți sună în urechi.

Dacă auzi un sunet în urechi, care nu are nici o explicație fizică, fii atent. Când îngerii încearcă să ne trimită sau să ne ofere informații, acest lucru se întâmplă adesea.

Pe măsură ce această informație ne este transmisă la nivel spiritual, este posibil să nu știm că acest lucru se întâmplă, cu excepția sunetului sonor sau a unui bâzâit din urechile noastre.

Sursa foto: atlanticgrail.com

4.Muzica.

Se spune că muzica este un limbaj universal care permite tuturor limbilor, culturilor și națiunilor să comunice și este capabilă să transmită și mesaje și spirituale. Ți se asociază o melodie cu un prieten sau rudă trecută în neființă?

Dacă această melodie îți cântă în minte, acesta ar putea fi un semn de la îngerul tău păzitor.

Sursa foto: Galeria Lilu

5.Intervenția angelică.

Acesta este unul dintre semnele cele mai extreme. Și vorbim despre oameni care la un moment dat în viața lor au avut parte de un miracol. De exemplu, au ratat autobuzul sau au întârziat la avion, iar acesta s-a prăbușit. Acestea sunt semne că cineva te protejează.

6.Fluturi.

Fluturii sunt recunoscuți în multe religii ca un simbol al schimbării și transformării. Privind spre lumea spirituală, cei plecați din această viață nu se pot întoarce așa cum au plecat. În schimb, aceștia pot folosi fluturii să se adreseze și să ne spună că ne sunt alături.

Sursa foto: img.pakamera.net

7.Animalele.

Fii atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău atunci când ai o perioadă dificilă. Dacă ești  epuizat emoțional și observi că un animal sau o pasăre stă în apropierea ta, ca și cum ți-ar oferi sprijin, atunci să știi că este îngerul tău păzitor.

Deși îngerii noștri păzitori nu pot să ne contacteze întotdeauna direct, ne pot sprijini printr-o altă ființă.

8.Penele albe.

Penele albe au fost mult timp considerate un semn al purității și asociate cu prezența îngerilor. Dacă vezi pene pe jos, nu crede că este doar o coincidență. Indiferent dacă decizi să te uiți la ele sau să le păstrați, acestea îți pot transmite un semn de la îngerul păzitor.

9.Lumânări sau o lumină puternică.

Când ființele spirituale intră în lumea noastră se manifestă ca o energie puternică. Deși nu îi poți vedea fizic, poți să îi observi cu coada ochilor ca pe un fulger sau ca pe o flacără arzătoare.

10.Sentimente sau senzații.

Nu subestima niciodată puterea intuiții și primele impresii. Câteodată ai senzația că cineva este în apropiere de tine, dacă această senzație este însoțită de un sentiment de confort, siguranță și căldură, atunci să știi că îngerul tău păzitor este alături.