10 Țări în care trăiesc cele mai frumoase femei din lume!

Career Addict a decis să împărtășească cititorilor săi un top al țărilor, în care trăiesc cele mai frumoase femei din lume. Se spune, că fiecare națiune este frumoasă în felul său. Care este părerea ta la acest capitol?

Astăzi, îți prezentăm această listă ca să te convingi, că într-adevăr, frumusețea ne înconjoară! Aceste femei sunt uimitoare și posedă o înfățișare de invidiat! Așadar:

11.Pe locul 11 se află femeile din Federația Rusă, care au farmec aparte și un caracter puternic. Aceste doamne curajoase au un mare succes și în sport.

10.Siluetă frumoasă, cultură specifică și limbă foarte senzuală – fetele din Argentina ocupă locul zece în acest top.

9.Patria renumitei artiste Shakira, Columbia este cunoscută datorită frumoaselor și focoaselor femei ale ei. Aici nu sunt interzise intervențiile chirurgicale estetice, totuși frumusețea lor naturală este inegalabilă.

8.Pe locul opt se află țara, care a ieșit învingătoare câțiva ani la rând în concursurile de frumusețe – Venezuela. Aceste latino-americane nu încetează să cucerească inimile bărbaților din întreaga lume.

7.În mod neașteptat, în acest top a intrat și Serbia. Femeile de aici arată la fel de minunat! Datorită frumuseții lor, ele se găsesc pe locul bine meritat cu numărul 7.

6.Încă o țară latinoamericană, care este renumită datorită fotbalului și dansurilor fierbinți în timpul carnavalurilor – Brazilia! Braziliencele dintotdeauna au fost femine și irezistibile!

5.De asemenea, un aspect distinctiv posedă fetele din Australia. Printre aceste frumoase femei există actrițe cu renume mondial, care sunt faimoase și datorită simțului umorului.

4.Italia – o țară feerică. Bărbații de aici au o atitudine plină de temperament și tandrețe față de femeile lor. Totul se datorează farmecului specific italiencelor. Amintiți-vă de faimoasa Monica Bellucci.

3.Ani la rând, India continuă să uimească întreaga lume cu participantele sale de o frumusețe nemaipomenită. Dar cât de minunat arată ele în ținutele lor tradiționale!

2.Și țările scandinave se pot mândri cu femeile sale extrem de frumoase. De exemplu, Suedia este o țară foarte frumoasă unde trăiesc femei fermecătoare cu pielea albă și un păr splendind!

1.Pe primul loc de onoare se află Ucraina! Nu este un secret, că fetele ucrainene sunt cu adevărat irezistibile. La orice vârstă, în orice perioadă a vieții –  ele sunt minunate!