Vezi cum arată o sală de naștere dintr-un spital din Elveția! Visul fiecărei viitoare mămici!

Elveția este un loc popular pentru călătorii din toată lumea, în special oamenii care doresc să-și îmbunătățească sănătatea: aerul curat de munte, clima blândă, priveliști uimitoare și o bucătărie excelentă. Datorită acestor factori, Elveția se plasează pe primul loc de onoare printre principalele țări europene pentru turismul medical.

Îți prezentăm mai jos o sală de naștere dintr-un spital din Elveția. Fotografiile sunt făcute în clinica Bethanien, situată în orașul Zurich și este renumită în toată lumea, datorită serviciilor și condițiilor de înaltă calitate prestate viitoarelor mămici. La fel ca și faimoasa clinică privată Sf. Ana, Bethanien aparține rețelei Genolier.

Probabil, nu te așteptai la o cadă de culoare roșie. Dacă viitoarea mămica își dorește, ea poate să stea confortabil în cadă în perioada travaliului. Mingea este pentru aceleași scopuri. La întrebarea, dacă este posibil de a da naștere copilului chiar în cadă, personalul a răspuns cert: Desigur!

Dar se presupune, că procesul nașterii ar trebui să aibă loc pe acest pat multifuncțional.

Așa arată sala nașterii în întregime. Atmosfera este una aproape casnică.

Vrei să vezi camerele pentru paciente?

Două paturi se află alături nu pentru două paciente, ci pentru viitoarea mamă și soțul ei. Se pare că, în Elveția, viitorii tați rămân adesea în spital alături de soție, nu doar asistând la procesul nașterii, dar și pe întreaga durată a șederii.

În pătuț sunt pregătite cadourile din partea clinicii.

Pe măsuța de înfășat, de asemenea.

Tot în cameră, pacienții mănâncă. Meniul include o listă de vinuri.

Iată cum arată meniul viitoarelor mămici.

Acest colțișor minunat de asemenea se află în camera pacientului.

Iar așa arată camera de baie.

Priveliștea de la fereastră