Un tur prin casa unuia dintre cei mai bogați oameni din lume! Vei fi uimit cum trăiește acesta!

Mark Zuckerberg, programator talentat și fondatorul rețelei de socializare Facebook, la moment este unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Și judecând după exemplul altor bogătași, casa lui ar trebui să fie cu adevărat luxoasă, nu?

Cu ceva timp în urmă, Zuckerberg a publicat pe Internet un filmuleț, în care el își prezintă noua sa invenție – casa inteligentă pe nume Jarvis.

Povestind despre intelectul artificial, Mark a făcut o excursie pentru echipa de filmare prin casa în care locuiește.

Este uimitor faptul, că în locuința miliardarului nu există excese care ar face aluzie la lux. În toate odăile atmosfera este incredibil de modestă. În ele predomină stilul minimalist.

Niciun lux, doar strictul necesar!

Zuckerberg a arătat exteriorul și interiorul casei sale din orașul Palo Alto. Camera de filmat a surprins câteva odăi, în care trăiește Mark împreună cu familia sa.

Această casă a fost cumpărată la un preț de 7 milioane de dolari cu câțiva ani în urmă, iar decorul s-a păstrat aproape la fel cum era la momentul achiziționării.

Trăind în condiții destul de modeste pentru statutul lor, Zuckerberg și soția lui au devenit renumiți pentru actele de caritate. Ei cheltuiesc banii nu pe toalete de aur și alte bibelouri de lux, ci pentru binefacere. Iar aceasta provoacă doar sentimente de admirație.

În anul 2010, Mark s-a alăturat companiei filantropice „The Giving Pledge” fondate de Warren Buffet și Bill Gates.

Împreună cu soția sa, Priscilla Chan, Mark planifică să ofere o mare parte din acțiunile sale Facebook în valoare de 45 de miliarde de dolari pentru caritate.

Ar fi minunat dacă Mark Zuckerberg ar deveni un exemplu pentru toți oamenii bogați din lume. Necătând la faptul, că el este considerat cei mai tânăr miliardar din lume, Mark a reușit să își păstreze bunătatea și generozitatea în suflet, fără a cădea în capcana lăcomiei și a banilor, așa cum se întâmplă adesea.