Un marinar a reușit să fotografieze un delfin roz. Imagini impresionante!

V-ați  întrebat vreodată despre existența delfinilor roz, dacă sunt doar personaje din desene animate sau dacă pot fi văzuți în realitate? Da, pot fi văzuți!

În Louisiana există un astfel de delfin, pe nume Pinky, care este absolut roz. De obicei, culoare roz apare doar pe burta delfinilor, nu însă și în cazul lui Pinky. Cum este posibil?

Cel mai probabil la mijloc este o problemă genetică și nu are loc pigmentarea obișnuită a stratului de piele în culoarea gri.

Acest fapt mai indică că delfinul ar suferi de albinism. Totuși, Pinky este un delfin foarte inteligent și obinuit, fiind în același timp deosebit de frumos.

O lungă perioadă nu a fost clar nici sexul lui Pinky. Mulți se întrebau dacă această minunăție roz este femelă (din cauza culorii) sau mascul. Și iată că, în 2016, delfinul a fost filmat în timpul împerecherii. Un marinar a reușit să fotografieze delfinul în timpul unei călătorii pe un lac din Louisiana.

Marinarul a aflat că Pinky este femelă, reușind să suprindă mai multe moment din timpul împerecherii.

Având în vedere că delfinul roz s-a împerecheat, mulți se întreabă dacă Pinky este însărcinată, dar mai ales ce culoare vor avea puii ei.

Albinismul este o trăsătură genetică, iar cercetătorii care au venit să studieze exemplarul Pinky nu înțeleg cum a putut moșteni tulburarea pigmentării.

Alți cercetători cred că Pinky este unul dintre cei 14 albino descoperiți în lume.

Mai sunt două specii de delfin: delfinul alb chinezesc și delfinul amazonian, care se știe că sunt roz, dar culoarea lor nu este la fel de puternică precum cea a lui Pinky.