Un fotograf i-a căutat pe protagoniștii din pozele făcute acum 30 de ani! Vezi ce a ieșit din asta!

În anii 1970 -1980 Chris Porsz cutreiera  ore în șir străzile orașului Peterborough, făcând fotografii interesante ale oamenilor necunoscuți pe care îi întâlnea. Acum, mulți ani mai târziu, Porsz a decis să îi caute pe aceeași protagoniști, pentru a recrea fotografiile de altă dată. Vezi mai jos ce i-a ieșit!

Benefic pentru oase și dinți (1983, 2014)

În prima fotografie este eleva claselor primare Layla Gordon, care bea lapte. Acum ea este casnică, căsătorită și are doi copii. Layla până în prezent locuiește în același oraș.

David Harvey și Tim Goodmen (1980, 2010)

De atunci, David a demisionat iar Tim a devenit om de afaceri și tată a șase copii.

Xenya Gordon (1983, 2011)

După atâția ani, strada orașului s-a schimbat mai mult decât Xenya, nu-i așa?

Băieții cu insigne (1970, 2013)

John Church, Harry Becket, Aid Lawrence și Pippa Hodgeson au fost fotografiați împreună în Piața Catedralei. Atenția fotografului a fost atrasă de insigne. Acum, John – pictor decorator renumit în oraș, a declarat: „Atunci aveam 15 ani și îmi doream să devin un punk adevărat.” John cântă într-o trupă împreună cu Aid, Harry s-a mutat în Australia, iar Pippa locuiește împreună cu familia în Spania.

Elevele (1979, 2016)

Sandra Williams, Carmen Cheen și Maureen Meyers erau prietene în școală, însă cu vârsta s-au îndepărtat. Sandra e căsătorită și are 4 copii biologici și o fetiță adoptivă. Carmen are 4 copii. Și nu o să vă vină să credeți, dar Maureen tot 4 copii are.

Creasta roz (1985, 2016)

Punk-ul Badger și acum ține minte victoria în competiția de pizza-eating din Piața Catedralei. El a reușit să mănânce o pizza imensă în doar 2 minute. Acum el are 5 copii și asfaltează drumuri.

Double bubble (1980, 2012)

Surorile Anna și Emma Hankins au fost fotografiate pe strada Bridge. Fetele își așteptau mama să iasă de la magazin. Acum, Anna lucrează în farmacie, iar Emma este prezentatoare TV.

Tina și Dog (1985, 2015)

Tina Turr și Dog au fost fotografiați, când Tina avea 18 ani. Tinerii au părăsit orașul în anii 1990 și au pornit într-o călătorie. „Țin minte această zi minunată, pe atunci deseori îmi schimbam culoarea părului” – a spus Tina. Dog a adăugat: „Au fost timpuri bune, pe atunci încă aveam păr”.

Sărutul de rămas bun (1980, 2009)

Peste un an după acest sărut, Tonny și Sally s-au căsătorit. Cei doi nici nu bănuiau că această fotografie există. Ea a apărut după mai mult de 30 de ani în ziarul local. Cuplul are doi copii, Tom și Jenny, care deja sunt adulți.