Un delfin din Australia le-a dus dorul oamenilor: Iată ce daruri le aduce de la fundul oceanului!

În timp ce întreaga lume a fost în perioada de izolare, natura și animalele au reușit să se bucure de o pauză de liniște și odihnă. Se pare însă că există și astfel de ființe care au început să ne simtă lipsa foarte mult și așteaptă cu nerăbdare să revenim la viața noastră obișnuită.

Un delfin pe nume Mystic, care trăiește în Australia, iubește în mod deosebit comunicarea. Iar atunci când oamenii au început să se întoarcă treptat la ritmul obișnuit de viață, el a fost incredibil de fericit.

În apropierea Tin-Kan Bay, unde adesea înoată foarte mulți delfini, se află o cafenea. Nu demult, clienții au început din nou să viziteze acest local, iar Mystic a decis să le aducă daruri de la fundul oceanului.

Scoici, corali, sticle – toate acestea, delfinul le schimbă pe gustări delicioase și se întoarce din nou la căutarea lucrurilor interesante în apă. Voluntarii sunt uimiți de un astfel de comportament, pentru că nimeni nu l-a învățat pe Mystic să facă asta.

Filmulețul cu acest delfin ingenios a devenit foarte popular printre internauți. Unii dintre ei chiar au început să presupună că în acest fel, acesta încearcă să atragă atenția oamenilor asupra poluării căilor navigabile ale lumii.

Poate că Mystic va aduce în cele din urmă lucruri din ce în ce mai valoroase, iar aceasta este doar o încălzire?