Un bărbat, batjocorit într-un magazin de bijuterii, a fost copleșit cu aur și daruri de către internauți!

Generozitate fără precedent: internauții l-au copleșit pe un servitor cu daruri, bani și aur.

În vârstă de 65 de ani, Nasser al-Islam Abdul Karim a venit din Bangladesh în Arabia Saudită pentru a câștiga bani.

Într-o zi de lucru, el a fost filmat în apropierea unui stand de bijuterii, la care privea cu tristețe.

Înregistrarea cu fotografii era însoțită de următoarea inscripție: “Acest om merită să se uite numai la gunoi”. În acest mod, autorul fotografiilor a vrut să râdă de sărăcia bărbatului din Bangladesh.

După aceea, identitatea bărbatului a fost identificată de Abdullah Al-Qatani, care are un cont de Twitter numit “Ensaneyat” – “Umanism” în limba arabă. Înregistrarea lui Al-Qatani a fost accesată de mai mult de 6.500 de ori. Toată lumea a început să caute bărbatul, iar în aceeași zi a fost găsit.

Apoi oamenii ne-indiferenți au început să trimită bărbatului orez, miere, bilete în țara lui, precum și telefoane mobile scumpe, bani și chiar un set de aur.

Karim, al cărui salariu era de 187 de dolari pe lună, a declarat că nu știe despre fotografie și că tot ceea ce s-a întâmplat a fost un șoc real pentru el.

“Pur și simplu îmi făceam slujba de servitor în oraș și eram în fața unui magazin de bijuterii. Sunt foarte mulțumit de daruri si sunt foarte recunoscător tuturor “, a declarat bărbatul într-un interviu.

Autorul postării de pe Twiter, care a făcut popular istoria bărbatului, spune că oamenii, în special saudiții, continuă să-i facă daruri lui Karim. Unii au promis că vor continua să-l ajute pe “omul de pe fotografie”.