A vândut totul, pentru ca să-și cumpere o bicicletă, apoi a pedalat 10 mii de km pentru a ajunge la iubita sa

Dragostea în toate manifestările sale este singurul lucru pentru care merită să lupți. Norocoși sunt oamenii care cunosc acest sentiment. Vă vom povesti o frumoasă poveste de dragoste a unui indian și a unei suedeze, care și-au unit destinele în ciuda multor obstacole, dar și a distanței dintre ei.

Pradyumna Kumar Mahanandia s-a născut în 1949, într-o familie indiană, într-un sat îndepărtat. După nașterea lui Pradyumna, astrologul le-a spus părinților că fiul lor nu se va căsători în mod tradițional, ca oricare indian. Potrivit profetului, soția lui va fi dintr-o țară îndepărtată, se va naște sub semnul zodiacal Taur și va cânta la flaut.

În 1971, Pradyumna sa mutat la Delhi, un oraș din nordul Indiei, unde s-a înscris la universitate, la facultatea de arte plastice. În timpul studiilor, acesta ieșea în stradă și picta portrete trecătorilor pentru a-și câștiga existența.

La 17 decembrie, 1975, o tânără blondă, de 19 ani, i-a cerut lui Pradyumna să-i picteze portretul. Artistul a fost fascinat de ochii fetei. În scurt timp Pradyumna și Charlotte s-au îndrăgostit unul de celălalt și s-au căsătorit în satul soțului, dar Charlotte a trebuit să se întoarcă acasă pentru a-și finaliza studiile.

Charlotte plănuia să se întoarcă la soțul ei în august 1976, dar mama ei i-a cerut să mai zăbovească și astfel să verifice dacă relația cu soțul său este puternică. Timp de aproape un an și jumătate, cuplul a comunicat prin scrisori, dar indianului îi era greu să trăiască fără iubita sa și a decis să meargă în Suedia. El a vândut tot ce avea și și-a cumpărat o bicicletă uzată.

Pentru a ajunge în Suedia, Pradyumna Kumar a pedalat aproximativ 70 kilometri pe zi și a trecut prin opt țări. Uneori el dormea într-un sac de dormit sub stele, dar mai des oamenii îl invitau la ei peste noapte, iar acesta în semn de mulțumire le picta portretele.

În 1979, iubiții s-au căsătorit din nou în Suedia și de atunci formează o familie. În 2017, Per Jr. Anderson a scris o carte despre această poveste uimitoare.