TOP-20: National Geographic ne uimește din nou cu fotografii de excepție din natura sălbatică!

National Geographic este renumit mai ales pentru fotografiile sale divine ale naturii sălbatice, de aceea nu este uimitor faptul că a intrat în istorie ca primul brand, a cărui profil în Instagram a adunat o sută de milioane de abonați.

Pentru a celebra această realizare, Nat Geo a lansat un concurs pe cea mai populară rețea de partajare a fotografiilor. Pentru a lua parte la acest concurs, utilizatorii trebuiau să publice fotografiile lor cu hashtag-ul #natgeo100contest. Timp de doar 24 de ore, peste 94 mii de persoane s-au alăturat competiției.

În cele din urmă, redacția revistei a stabilit Top-10 fotografii și i-a lăsat pe milioanele de abonați să voteze cea mai bună și impresionantă lucrare. Astfel a fost determinat câștigătorul și finaliștii concursului.

Mai jos poți vedea lucrările câștigătoare, dar și câteva fotografii, care deși nu au luat primele locuri, sunt nu mai puțin fermecătoare!

Câștigătorul concursului a devenit Ketan Khambhatta – autorul fotografiei „Zebrele la apă în rezervația Masai Mara”. Acesta s-a bucurat de o călătorie în Tanzania din partea celor de la National Geographic.

Iată fotografiile finaliștilor:

Adam Kiffer

Frank Haluska

Francisco H. Perez

Matt Potensky

Chris O’Brian

Sarah Schtein

Khatya Nikabadze 

Lucrările altor participanți la concurs:

Caitanya Deshpande

Andre Musgrove

Anurup Krishnan

Brent Stirton

Mahim Israel Collier

Yuri Chufur

Majed Sultan Alzaabi

Nicholas Parker

Jacinta Verdegaal

Nicholas Parker

Sebastian Scheichl

Andri Laukas

Autorii fotografiilor, care au ieșit în finală, dar nu au reușit să obțină premiul mare, au beneficiat de cărți foto cu autografele celor mai buni fotografi ai publicației.