Sufletul nu îmbătrânește: La 90 de ani a devenit o fashionistă excentrică a Internetului!

Se spune, că sufletul nu îmbătrânește niciodată. Dovada este această bunicuță nebunatică și plină de viață, pe nume Helen Ruth Van Winkle, originară din SUA, care la cei 90 de ani ai săi a cucerit Internetul.

Devenind celebră sub numele de „Baddiewinkle”,  femeia are o mulțime de fani pe rețelele de socializare, remarcându-se prin fotografiile extravagante pe care le postează, fiind îmbrăcată ca o adevărată fashionistă.

Vezi mai jos, cum arată cea mai excentrică bunicuță a Instagramului! 

Baddiewinkle este pensionară și locuiește în Williamstown, statul Kentucky. La moment, bâtrâna este urmărită pe contul său de peste 3,8 milioane de oameni din întreaga lume. Fashionista îi uimește pe toți cu ținutele ei. Rochiile cu sclipici, costume de baie sau maiouri cu imprimeuri sunt elemente obișnuite în garderoba ei.

Ceea ce este și mai impresionant, este că Baddiewinkle este o femeie care deloc nu se intimidează să-și fotografieze corpul dezgolit. Femeia merge de trei ori pe săptămână la ședințe de aqua-aerobică și învață să danseze Twerking.

Într-un interviu, Baddie a mărturisit că nu e mare filosofie în spatele ținutelor ei: „Mă trezesc, verific cum e vremea și mă îmbrac în funcție de asta. Nu poți să te îngrijorezi de părerile altor oameni despre felul în care te îmbraci. Eu mă îmbrac cum vreau. De cele mai multe ori, când ies în oraș, oameni destul de în vârstă, care se îmbracă bătrânește, îmi spun că sunt foarte drăguț îmbrăcată și asta mă flatează și mă face să mă simt excelent.”

Dincolo de prezența sa excentrică, femeia are un trecut foarte trist. Născută în 1928, în timpul Marii Crize, Helen a rămas văduvă chiar în ziua celei de-a 35-a aniversare a nunții lor. Soțul ei a murit într-un accident auto. După care, în 1999, fiul său David s-a stins din viață la 46 de ani, fiind răpus de cancer, o pierdere care a distrus-o.

În anul 2014, viața acestei femei s-a schimbat pentru totdeauna. Ea locuia în Knoxville, Tennessee, cu nepoata și strănepoata sa. Cea din urmă, care avea 15 ani, a venit într-o zi de la școală și când a văzut-o cum era îmbrăcată, cu o pereche de jeanși rupți și cu un tricou cu imprimeu cum poartă adolescentele, a fotografiat-o și a postat poza pe Twitter. Efectul a fost colosal: imaginea a devenit imediat virală, cu mii de reacții și distribuiri. De atunci Baddie a devenit extrem de populară printre tinerii utilizatori.

Pentru Hellen aceste ținute reprezintă o modalitate de a-și învinge amintirile dureroase. Iar acest mod de a se exprima vizual o ajută să se simtă tânără.

Și dacă încă mai ai dubii că ea este cea mai cool bunicuță de 90 de ani, ar trebui să arunci o privire peste descrierea din biografia ei de pe Instagram: „Stealing yo man since 1928”.