O participantă la Eurovision a spus cum s-a schimbat după trădarea soțului: „Acum nimeni nu mă poate umili”

Anul care a trecut a fost cu adevărat dificil pentru Ani Lorak, cântăreața care a reprezentat Ucraina la concursul Eurovision 2008 cu piesa „Shady Lady” și a ocupat locul al doilea.

În timp ce mai multe posturi media publicau informații despre trădarea soțului său, Ani Lorak nu a dorit să comenteze subiectul.

Între timp, aceasta și-a scos verigheta de pe deget, a încetat să mai publice fotografii cu soțul său și a lansat melodia „The Dream”, în care există fraze foarte semnificative: „Am avut un vis în care te-ai sărutat cu ea”.

Într-un final aceasta a declarat pentru un site din Ucraina că a spus: „la revedere iluziilor și a dat start noilor schimbări”.

„Uneori, permiteam celor din jur să calce peste demnitatea mea, doar ca ei să fie fericiți, acum însă nu voi mai tolera acest lucru. În prezent, cel mai important lucru pentru mine este să mă simt bine. Nu voi permite niciodată cuiva să mă mai umilească. Dragostea nu este un sacrificiu, ci o dorință reciprocă de a face acest lucru ca celălalt să fie fericit”.

Ani Lorak a spus că nu se va mai „agăța” emoțional de oameni, de evenimente și de relații.

„Dacă un bărbat iubește – el apreciază și înțelege femeia, și dacă nu – atunci nu are niciun rost să lupți pentru toate aceste lucruri. Am venit pe Pământ să fim fericiți și punct”, spune Lorak.

Artista a mai menționat că a depus cerere de divorț la începutul lunii decembrie 2018.

„Trei cuvinte adresate celor care mă rănesc: Mulțumesc, vă iert și la revedere. Am înțeles că trebuie să mă despart de emoțiile negative și de oamenii nepotriviți. Nu putem tolera ceea ce ne distruge.”

Ea consideră că este greșit să fie atașat de apartamente, mașini sau banii partenerului: „Aceasta este o dependență!” – a spus în concluzie artista.