Turiștii sunt în extaz! Această casă te va fascina, deși a fost construită cu 350 de ani în urmă

Pe malul mării Celtice, pe peninsula Cornwall, o zonă din sudul Angliei, stă o casă veche, construită cu 350 de ani în urmă. Deși la exterior ar părea că este veche și neconfortabilă, deschizând ușa, ochii îți vor sclipi și vei fi în culmea fericirii să petreci câteva zile acolo.

După restaurare, această casă este închiriată de turiști. Deși are două etaje, în casă pot fi cazate doar patru persoane, cum ar fi, o familie obișnuită. De asemenea, este un locușor ideal pentru ca un cuplu de îndrăgostiți să-și petreacă luna de miere.

Camera de zi este caldă și confortabilă, mai ales că poți petrece timpul în fața un șemineu cu un pahar de vin în mână. Căminul este construit din piatră foarte veche și datorită lui, în casa domnește o atmosferă specială. Acest șemineu a fost construit la sfârșitul secolului al XVIII-lea.

În această casă te întorci cu 350 de ani în urmă și îți imaginezi cum ai fi trăit atunci. Poți să încerci să scrii o scrisoare sau chiar propriul roman, la mașina de scris.

Deși a fost restaurată recent, designerii au păstrat stilul retro, interiorul este plin de antichități, care se potrivesc cu succes atmosferei generale a casei. Culorile dominante sunt alb și gri, iar materiale folosite pentru mobilă și decor sunt biologice: există o mulțime de elemente decorative din lemn, piatră și fier.

Casa are două băi, fiecare având un design unic.

Baia de la etajul doi este în mare parte din lemn, de parcă ar fi fost proiectată acum câteva secole.

De asemenea, la etajul doi sunt amenajate două dormitoare, mici, dar confortabile. Ca și în celelalte camere, aici prevalează culoarea alb și gri.

La fel, în casă este și un salon mic, cu canapele moi, unde poți medita sau citi în liniște.

Afară este o masă și câteva scaune, pentru ca să-ți bei cafeaua de dimineață, să admiri natura, să respiri aer curat și să admiri marea.

Nu doar această casă vă așteaptă pe peninsulă. Această zonă este binecuvântată cu peisaje dintre cele mai sălbatice, plaje incredibil de frumoase și regiuni perfecte pentru drumeţii în natură.