În acest hangar e o altă lume. O lume tropicală

Este de necrezut ce înălțimi pot atinge progresele tehnologice. Suntem deja destul de liniștiti în ceea ce privește invențiile noi. Dar, încă mai există lucruri care ne uimesc!

În centrul Germaniei, în Brandenburg, există o insulă tropicală. O lagună frumoasă, cu apă curată și nisip alb, pe malul căruia cresc palmieri, și se plimbă păsări exotice! Dar cel mai uimitor este faptul unde se află acest miracol. O insulă tropicală s-a așezat într-un hangar obișnuit. Lungimea sa este de 360 de metri, iar lățimea de 210 de metri.

Hangarul anterior a aparținut întreprinderii Cargolifter AG. La mijlocul anilor ’90, proprietarii săi au dorit să revigoreze producția de aeronave pentru transportul de mărfuri supradimensionate. Cu toate acestea, nu a fost să fie, iar întreprinderea a falimentat.

Ar fi rămas un hangar gigant gol, dacă nu s-ar fi preocupat de el concernul malaysian Tanjong.

Cu banii sponsorilor asiatici, în fostul hangar a fost construit un parc unic de recreere cu propriul său microclimat. Piscinele au fost echipate în stilul rezervoarelor naturale, iar în jurul lor a fost plantată vegetație tropicală.

În hangar s-a găzduit o junglă reală! Plus la toate, pădurea tropicală este populată cu păsări exotice! Și nu numai se găsesc păsări mici, dar și flamingo roz.

Aici puteți găsi, de asemenea, insecte tropicale! Doar că nu le-au lăsat la libertate. Cei interesați le pot admira prin sticla specială.

Parcul echipat a primit denumirea de “Insule tropicale” și este capabil să găzduiască simultan până la șase mii de vizitatori!

Cei care nu au destule zile să se bucure de tropice pot sta aici pe noapte. Complexul este dotat cu un hotel propriu.

În întuneric, apa din piscină strălucește albăstrui, oferind o atmosferă unică.

În hangar sunt mai multe baruri de primă clasă și cafenele care sunt stilizate sub colibe tropicale.

Pentru a le reaminti vizitatorilor că sunt încă în Germania, de-a lungul zidurilor hangarului s-a construit un întreg sat cu case din lemn.

Copiii aici au o întindere specială. Pentru ei, s-au construit mai multe locuri de joacă. Copiii se pot juca atât pe uscat cât și în apă.

Pentru iubitorii de odihnă “sălbatică” există chiar și un oraș de corturi!

Pe tot parcursul anului, se păstrează aceleași condiții. Chiar dacă este iarnă, “Insulele tropicale” își vor încânta vizitatorii cu o temperatură de 26 de grade.

În acest hangar obișnuit este o altă lume. Privind înăuntru, îți pierzi glasul! “. Cine ar fi crezut că o clădire industrială obișnuită ar putea fi transformată într-o frumoasă lagună tropicală?

Dacă această transformare minunată a făcut o impresie asupra ta, atunci asigurați-vă că vor vedea acest articol și prietenii tăi.