Motanul cu 9 vieți! Iată cum arată cel mai bătrân pisoi din lume, care are peste 31 de ani!

Se știe că durata de viață a pisicilor nu depășește de cele mai multe ori 15 ani. Ei bine, iată că există și excepții. Facți cunoștință cu Nutmeg, pisoiul care deja are mai mult de 31 de ani!

Nutmeg – este o pisică vărgată obișnuită, pe care soții Finley au găsit-o în anii 1990 în curtea lor. Veterinarul care l-a examinat atunci a spus, că pe atunci pisoiul avea în jur de 3-4 ani. Soții au decis, că în ziua în care l-au găsit, Nutmeg își va sărbători ziua de naștere.

Liz și Ian s-au atașat foarte mult de animalul lor de companie.

Cei doi povestesc, că pisoiul își duce viața foarte interesant. În fiecare zi, Nutmeg își trezește stăpânii la ora 5 dimineața ca să îl hrănească.

„El este șeful în casă și e absolut superb” – au spus cei doi proprietari.

Deși este cea mai bătrână pisică din lume, Nutmeg nu a intrat în Cartea Recordurilor Guiness fiindcă stăpânii nu pot dovedi care este vârsta lui adevărată, din motiv că nu au documente când s-a născut.

Necătând la vârstă, care după standardele umane este egală cu aproximativ 141 de ani, Nutmeg este foarte vesel, jucăuș și iubește foarte mult să fie mângâiat.

Cu ceva timp în urmă, motanul a suferit un atac vascular cerebral, dar acum este bine și sănătos.

„El nu este motanul nostru, ci noi suntem oamenii lui. Noi credem că acesta este secretul vieții lui atât de lungi” – au spus stăpânii lui Nutmeg, Liz și Ian Finley.

Familia este foarte mândră de patrupedul lor.