Machiajul le înfrumusețează sau dimpotrivă? 12 modele în viața de zi cu zi

Ne-am obișnuit să vedem participantele la concursurile internaționale de frumusețe machiate, coafate și îmbrăcate în ținute scumpe și provocatoare. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi, multe dintre tinere preferă să se îmbrace modest și să-și facă un machiaj simplu.

Vrem să vă prezentăm 12 participante din 2017 și 2018 la concursurile „Miss Word” și „Miss Univers”. Veți afla cu ce se ocupă acestea și le veți vedea aproape fără machiaj.

1.Catriona Gray

Concurs: „Miss Univers – 2018”

Țară: Filipine

Rezultat: locul 1

Catriona Gray lucrează ca prezentatoare TV la unul dintre canalele filipineze. Joacă în piese teatrale și deține centura neagră la choi kwon do. Catriona este purtător de cuvânt al organizației „Love Yourself Philippines”, organizație care susține persoanele cu HIV și SIDA.

2.Tamaryn Green

Concurs: „Miss Univers – 2018”

Țară: Africa de Sud

Rezultat: Prim Vice-Miss

Anul trecut, Tamaryn Green a absolvit Institut Medical din Cape Town, specialitatea Pediatrie. În 2015, aceasta a suferit de tuberculoză, dar a câștigat lupta cu boala. Tânăra face înot și merge în drumeții.

3.Sthefany Gutierrez

Concurs: „Miss Univers – 2018”

Țară: Venezuela

Rezultat: A doua Vice-Miss

Sthefany Gutierrez a crescut într-o familie mare. Aceasta face o universitate din Venezuela, pentru a fi avocat. „În viitor aș vrea să mă dedic televiziunii. În timpul liber îmi place să merg la teatru.”

4.Kiara Lis Ortega

Concurs: „Miss Univers – 2018”

Țară: Puerto Rico

Rezultat: locul 4

Kiara Liz Ortega lucrează pentru Centro Inés, o organizație care oferă servicii educaționale, de divertisment și alte servicii pentru copii și vârstnici.

5.H’Hen Nie

Concurs: „Miss Univers – 2018”

Țară: Vietnam

Rezultat: locul 5

Pentru a-și plăti studiile la Colegiul de Relații Economice Externe, H’Hen Nie a trebuit să încerce mai multe profesii – de la servitoare și distribuitor de pliante la model. Astăzi participă la un program de burse pentru fetele din Asia și Africa care doresc să facă studii.

6.Vanessa Ponce de Leon

Concurs: „Miss World – 2018”

Țară: Mexic

Rezultat: locul 1

Vanessa Ponce de Leon deține o diplomă în domeniul afacerilor internaționale. Este un scafandru calificat, îi place voleiul și dansul.

7.Nicolene Limsnukan

Concurs: „Miss World – 2018”

Țară: Thailanda

Rezultat: Prim Vice-Miss

Nicolene Limsnukan studiază la universitate, specialitatea Afaceri și Administrație. Ea este interesată de kickboxing, înot și citit. Ea este mândră că a primit premiul Președintelui în domeniul voluntariatului din partea lui Barack Obama.

8.Maria Vasilevich

Concurs: „Miss World – 2018”

Țara: Belarus

Rezultat: locul 3

Maria Vasilevich are o diplomă de licență în economie și management, este autorul mai multor lucrări științifice. Îi place să deseneze, să danseze, îi place să viziteze teatre și galerii de artă. Merge pe role, pe bicicletă și o dată chiar a pilotat un avion.

9.Maeva Coucke

Concurs: „Miss World – 2018”

Țara: Franța

Rezultat: locul 6

Maeva Coucke a obținut o diplomă în afaceri internaționale, visează să devină actriță. În timpul liber preferă sporturile extreme.

10.Demi-Leigh Nel – Peters

Concurs: „Miss Univers – 2017”

Țară: Africa de Sud

Rezultat: locul 1

Demi-Leigh Nel – Peters are o diplomă de licență în Managementul Afacerilor. Ea și-a dezvoltat propriul curs de autoapărare pentru femei. Fata a recunoscut în repetate rânduri că sora ei mai mică, care are o dizabilitate, o inspiră să cucerească lumea.

11.Laura Barjum

Concurs: „Miss Univers – 2017”

Țară: Columbia

Rezultat: Prim Vice-Miss

Laura Barjum a absolvit școala de artă dramatică. A participat la mai multe proiecte de televiziune, teatru și cinema. Face yoga și pilates.

12.Manuschi Chhillar

Concurs: „Miss World – 2017”

Țară: India

Rezultat: locul 1

În prezent, Manuschi Chhillar studiază la universitate și se pregătește să devină cardiochirurg. Visul ei este de a deschide o rețea de spitale non-profit pentru locuitorii din mediul rural. Este îndrăgostit de parapantă, jumping și scufundări. Motto-ul ei de viață este: „Când nu mai visezi, nu mai trăiești”.