Le vei lua exemplul! 7 femei celebre care nu se tem să-și arate ridurile

Fotografiile editate nu mai sunt de mirare pentru nimeni. Știm foarte bine cum sunt ajustate imaginile în reviste, rețele sociale, publicități ș.a. Acum ne provoacă mirarea femeile care nu mai vor să amăgească pe nimeni cu perfecțiunea lor și postează fotografii fără filtre.

Cu o astfel de provocare a venit actrița Drew Barrymore care a publicat o fotografie cu prietena sa Cameron Diaz.  Fanii au înțeles imediat, aceste femei și-au acceptat vârsta și ridurile și nu mai încearcă să păcălească pe nimeni.

Un curaj similar demonstrează periodic și alte vedete, haideți să vedem despre cine e vorba.

1.Cameron Diaz

Actrița Cameron Diaz a recunoscut încă în urmă cu câțiva ani că a încercat injecțiile cu botox, dar s-a speriat de ceea ce a văzut în oglindă după procedură:

„Mai bine accept să văd fața mea îmbătrânită, decât un chip care nu-mi aparține. Și da, am riduri, pentru că zâmbesc foarte mult!”

2.Drew Barrymore

Drew Barrymore a scris pe pagina sa că nu apelat niciodată la proceduri faciale invazive. Îi este frică să nu devină dependentă de operațiile plastice și îi este frică să nu să se transforme într-o creatura deformată de bisturiu.

3.Sharon Stone

Trecută de 60 de ani, Sharon Stone nu se rușinează să publice fotografii din viața sa de zi cu zi. Fotografiile fără machiaj nu sunt o raritate pe pagina ei. Fanii o apreciază și o încurajează cu multe inimioare și comentarii frumoase!

4.Kim Cattrall

În cel mai popular rol al său, Kim suferă extrem de mult din cauza îmbătrânii, în realitate însă, Cattrall a putut să-și accepte schimbările prin care trece aspectul său. Ea nu evită să publice fotografii din viața de zi cu zi, chiar dacă a trecut de 65 de ani.

5.Michelle Pfeiffer

Și această minunată actriță a renunțat la fotografiile redactate. Atunci când dorește să-și bucure fanii cu frumusețea sa, ea pur și simplu publică fotografii mai vechi de când avea 20, 30 sau 40 de ani.

6.Lisa Kudrow

După ce a ieșit recent episodul special al „Friends”, fanii au remarcat cel mai mult cât de mult au îmbătrânit cei șase prieteni. Lisa Kudrow nu și-a ascuns ridurile însă nici până atunci, nici după. Fotografiile adevărate sunt mereu pe pagina sa.

7.Gwyneth Paltrow

Și această actriță a ales să îmbătrânească natural. E a renunțat la estetician și la machiaj. Ridurile nu sunt un motiv să nu mai apară în rețelele sociale, iar după eliberarea de povara perfecțiunii, vedeta pare și mai fericită în fotografii.