La o clinică veterinară din Australia a fost adus un animal necunoscut! Vezi ce blana uimitoare are!

Cel mai adorabil pui de oposum a fost găsit în Australia și, după ce imaginile cu acesta au devenit virale, internauții sunt convinși că acesta este Pikachu.

Un salvator din Melbourne a adus un pui de oposum orfan la Clinica Veterinară Boronia, unde acesta a luminat întreaga încăpere cu blana lui galbenă și neobișnuită. S-a dovedit că nuanța aurie este consecința unei mutații provocate de un nivel scăzut al melaninei pigmentare, ceea ce le conferă culoarea normală animalelor.

Doar datorită unei analize genetice, specialiștii au reușit să înțeleagă ce fel de creatură se află în fața lor. În natură, aceste animale nu se întâlnesc, iar șansa de supraviețuire a lor este minusculă. Cu toate acestea, micul oposum a reușit să-i uimească pe toți!

Doar privește, ce creatură adorabilă! 

Este foarte micuț, practic încape în pumn.

De fapt, această specie de vulpe kuzu este o rudă îndepărtată cu oposumul și un nativ australian. În natură, aceste animale au blana închisă, cu nuanțe cenușii sau roșietice. Uneori se întâmplă ca nivelul melaninei să fie catastrofal de mic, iar blana animalului devine deschisă.

Dar acest individ este posesorul unei mutații genetice grave și în loc de blana obișnuită a căpătat o culoare aurie strălucitoare. Poate că nu este primul exemplar, însă astfel de cazuri nu au fost descrise, așa că animalul este considerat unic.

În sălbăticie, o astfel de creatură nu supraviețuiește, culoarea ei fiind ca o momeală pentru toți prădătorii. Prin urmare, puiul a fost transferat ulterior la un adăpost pentru animale și va fi studiat.