Îți vor fi realmente de folos: 5 cele mai importante reguli de viață explicate de Elon Musk

Antreprenorul și inventatorul Elon Musk n-a ascuns niciodată că încearcă să descopere multe dintre misterele universului. Asta îl ajută să vadă lumea altfel decât o vedem noi, prin urmare, sfaturile lui îți pot fi realmente de folos.

1.Iubește-te mai întâi pe tine, iar apoi pe toată lumea

În viziunea lui, iubirea de sine nu înseamnă egoism. Antreprenorul spune că este foarte important întâi de toate să ne acceptăm pe noi înșine și să ne simțim parte a acestei lumi, după care să promovăm aceeași atitudine și față de cei ce ne înconjoară.

2.Pentru a avea răspunsul, trebuie să adresezi întrebarea potrivită

O altă afirmație a lui Elon Musk se referă la comunicarea cu universul, pe care el îl asociază cu un câmp informațional global.

„Universul este răspunsul, important este să adresezi întrebarea corectă. Totul depinde de întrebare.”

Dacă vrei ceva să afli sau să faci, trebuie să știi exact ce îți dorești să afli sau să faci. Întrebarea în acest sens trebuie să fie cât mai concretă.

3. Admite că imposibilul este posibil

Musk spune că toate descoperirile și inovațiile grandioase încep de la imaginarea unui lucru care încă nu există în realitate. Doar după asta apare posibilitatea apariției acestui lucru imaginar.

4.În goana după vis, nu uita de lumea înconjurătoare

Omul și natura sunt inseparabile, însă uităm tot mai mult că responsabilitatea pentru calitatea aerului și viața animalelor o ducem noi. Musk consideră că omenirea trebuie să învețe să-și îndeplinească visurile, fără să dăuneze lumii înconjurătoare.

5.Viața trebuie să fie plină de sens și inspirație

Orice om trebuie să viseze la un viitor mai bun, spune Musk. Dacă diminețile tale încep cu dorința de a trăi, de a crea, de a râde și de primi satisfacție, înseamnă că viața ta e plină de lumină și inspirație. Prin urmare, dacă nimic nu te bucură, nu te pasionează, nu vezi sens în nimic din ceea ce faci, trebuie să găsești aceste lucruri.