În Singapore s-a construit un aeroport unic. Tu l-ai văzut?

Ar fi minunat ca să pleci la terminalul aeroportului și, în loc de zgomot, să fii înconjurat de natură … Ți se pare ceva fantastic? Nu! Este o realitate modernă: recepția și camerele de așteptare rămân în trecut! Deci, în aeroportul din Singapore s-a finalizat construcția unei cascade uriașe de 40 de metri înălțime.

Complexul multifuncțional al Aeroportului Airport Jewel Changi ocupă 134 de metri pătrați și are 10 etaje, dintre care 5 sunt sub pământ. Pe teritoriu se găsesc diverse atracții, un hotel și o grădină acoperită de o cascadă Rain Vortex, iar apa cade de pe acoperiș.

Arată impresionant, dar, de fapt, cascada are o funcție extrem de practică: pompează apa de ploaie, care, datorită furtunilor frecvente, este în exces. În plus, fluxul răcește aerul sub domul clădirii, iar apa colectată merge la nevoile aeroportului.

Acum, în așteptarea zborului, puteți să nu pierdeți timpul pe rețelele de socializare, ci să faceți o plimbare prin grădina verde, inundată de lumină naturală. Aici puteți vedea plante din întreaga lume: sunt plantați pe teritoriu mai mult de 900 de copaci și palmieri , precum și aproximativ 60 de mii de arbuști.

În grădină sunt mai multe rute care trec prin parc, pădure și stânci. Impresiile lăsate sunt pur și simplu uluitoare!

Se așteaptă ca complexul, pentru care s-a cheltuit 1,7 miliarde de dolari, să joace un rol important în dezvoltarea turismului local și a aviației. Și nu poți decât să fii de acord cu asta, pentru că, numai de dragul lui se merită să vii în Singapore!