În 56 de ani de căsătorie, soțul i-a dăruit 55 de mii de rochii. Vedeți mai jos colecția unei femei din SUA

Chiar și vedetele de la Hollywood pot invidia garderoba acestei femei. Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Los Angeles, Paul Brockmann, a strâns o colecție de 55 de mii de rochii de bal, pe care le-a cumpărat timp de 56 de ani soției sale, Margo.

Cei doi au făcut cunoștință pe ringul de dans, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Prima dată când ne-am cunoscut am dansat toată noaptea. După aceea, ne-am apropiat și, din acea zi, am început să-i cumpăr rochii”, spune bărbatul.

Prin calcule simple, se poate constata că, timp de 56 de ani, în medie, el i-a cumpărat soției câte 2-3 rochii pe zi. Paul Brockmann mărturisește că este fascinat de stilul rochiilor din anii ’50, cu fuste exuberante.

„Când le cumpăram mă uitam la ele și mă gândeam că Margo le merită din plin! Ori de câte ori îi cumpăram o rochie nouă, îmi imaginam exact cum ar arăta soția mea în ea. Eu nu am vrut ca ea să poarte aceeași rochie de două ori. De fiecare dată mergea la dansuri în rochie nouă”, spune bărbatul.

De remarcat faptul că mult timp nici copiii, deja maturi, ai cuplului nu bănuiau de colecția incredibilă de haine.

„Fiica mea a găsit colecția când a văzut că ușa din garaj a rămas deschisă. După aceea, m-a întrebat cu uimire ce ar însemna asta”, menționează Margo.

În timp, suprafața garajului, unde se păstra colecția, a crescut la aproape 4 mii de metri pătrați. Cu toate acestea, pentru a reduce costul menținerii acestei colecții, unele dintre rochii au fost puse în recipiente de depozitare. Iar copiii cuplului insistă ca rochiile să fie vândute.