Femeia cu cele mai lungi unghii din lume! Își crește unghiile din anul 1979 și are o manichiură de 8 metri!

E înfricoșător să-ți imaginezi: cum trăiește cu astfel de unghii?

Manichiura și îngrijirea unghiilor este o procedură pe care orice reprezentant al sexului frumos o consideră obligatorie. Dar pentru eroina poveștii noastre, Lee Rednomd, această procedură durează aproape cea mai mare parte a timpului în decursul zilei.

Chestia este că Lee este proprietarul celor mai lungi unghii din lume. Și acestea nu sunt cuvinte goale: numele femeii își are locul în Cartea Recordurilor Guinness. Nu e de glumă, este o iubitore de unghii lung. Femeia nu le-a mai tăiat din 1979! Nu este greu de calculat: unghiile lui Lee Redmond au deja 42 de ani.

Lungimea unghiilor femeii este de nu mai puțin de 8,65 metri. Pentru a-și păstra „comoara” în stare bună, Lee își freacă unghiile cu ulei de măsline, apoi le lustruiește. Modul în care femeia face față celor mai simple treburi casnice rămâne un mister. Cu astfel de „unghii”, chiar și o masă obișnuită sau mersul la baie poate deveni o problemă serioasă.

Lee recunoaște că inițial nu s-a gândit că totul va decurge așa. Pur și simplu a devenit curioasă cât de mult își poate crește unghiile, iar apoi a devenit un obicei. Astăzi, în ciuda neplăcerilor, ea nu permite nici măcar apariția gândului de a-și tăia „mândria”. Odată, Lee chiar a avut un accident și și-a rupt mai multe unghii. Femeia a păstrat însă cu grijă epava, ca dovadă a adevăratei lungimi a „unghiilor”.

P.S. Împărtășește-ți părerea în comentarii.