Cum arată o păpușă Barbie adevărată, originară din Sudan

La prima vedere poate părea că această fată superbă este o păpușă Barbie de dimensiunea mari. Duckie Thot, un modelul australian-sudanez, este iubită de milioane de fani pentru pielea perfect netedă, părul mătăsos, buzele conturare și ochii săi expresivi.

Cu toate acestea, drumul acestei frumuseți spre faima lumii a fost îndelungat și complicat, scrie thinkinghumanity.com.

Barbie reală s-a mutat în New York din Sudanul de Sud, pe când avea doar 17 ani, pentru a deveni faimoasă. Imediat ea a devenit câștigătoarea concursului australian Next Top Model.

Dar, în ciuda unei astfel de realizări la o vârstă fragedă, fata nu a devenit faimoasă imediat.

Tânăra spune că a fost deseori jignită din cauza culorii pielii și țării de origine.

În 2016, Duckie a recunoscut într-un interviu pentru revista de modă Teen Vogue că în trecut era batjocorită constant pe internet pentru faptul cum arată.

„A fost foarte dificil pentru mine, am avut des depresii din cauza insultelor constante la adresa mea. Niciodată nu am înțeles de ce oamenii mă tratează așa”, afirmă modelul.

Modelul spune că datorită încurajării celor apropiați s-a întors în lumea modelingului.

În 2017, tânăra a apărut pe coperta unei reviste celebre într-o fotografie intitulată „Duckie After Dark” în care ea arăta la fel ca o păpușă Barbie.

Imaginea era atât de deosebită, încât multora nu le venea să creadă că aceasta este o fată reală nu o păpușă.

Secretul din spatele imaginii este o tehnică specială cunoscută sub numele de „stilul Barbie”.

Există sute de fotografii ale tinerei pe internet, unde ea zâmbește. Fanii săi nu au crezut că același model este prezentat în fiecare imagine. Deoarece, culoarea pielii lui Duckie poate varia în funcție de lumină din cauza distribuției rare a melaninei în corpul ei.

În prezent, la profilul ei pe Instagram sunt abonați peste un milion de oameni, care îi urmăresc în mod activ viața și cariera.