Chip de îngeraș: El este băiatul, care a fost numit „cel mai frumos din lume”!

Fără îndoială, fiecare copil în această lume este minunat. Însă, întotdeauna se va găsi un pui de om, pe care toți îl vor admira.

Acum câțiva ani în urmă, australianul William Franklin-Miller a fost recunoscut despre „cel mai frumos băiat din lume”. Dar iată că s-a găsit un alt băiețel cu chip angelic, care îi calcă pe urme. Iată cum arată actualul deținător al titlului!

Viktor Ukovic – Dukic s-a născut acum trei ani în micul oraș Beran, din Muntenegru.

Atunci când Slavita, mama lui Viktor, ieșea cu el la plimbare, toți în jur rămâneau încântați de îngerașul blond cu bucle adorabile. Băiețelul a fost supranumit „Micul Cupidon”.

Atunci femeia a decis să participe cu băiatul la un concurs de frumusețe. Împreună cu agenția de modeling „TOP 3 Models Montenegro”, Viktor a mers în luna mai în Turcia, pentru a lua parte la concursul „Micul Mister al Lumii”. Spre surprinderea tânărului participant și a mamei sale, Viktor a devenit câștigător.

După ce a obținut victoria, băiatul a fost invitat să participe la festivalul internațional al modei pentru copii. Viktor a apărut în fața invitaților și a spectatorilor în costum național și a dus mândru flagul Muntenegrului.

Pe lângă toate acestea, Viktor este invitat să mai ia parte la defileurile de modă din Croația, Serbia și Macedonia de Nord.

La agenția de modeling, Viktor este cel mai tânăr angajat și unul dintre cele mai întrebate modele. La o vârstă atât de mică, acest băiețel deja are acea carismă pentru a deveni un model renumit pe viitor.