Celine Dion și-a demonstrat silueta, rochia elegantă și noul iubit la Săptămâna Modei de la Paris!

Recent a avut loc evenimentul mult așteptat în întreaga lume – Săptămâna Modei de la Paris. Mulți oameni renumiți și importanți au venit la defileurile unor astfel de designeri ca Giorgio Armani și Alexandre Vauthier. Printre vedete a fost prezentă și cântăreața Celine Dion, care destul de rar face apariții publice. Iată de ce fiecare apariție a ei devine o adevărată sensație. Artista a vizitat un show de modă de la Paris.

După ce fotografiile de la eveniment au apărut pe Internet, fanii și-au declarat îngrijorarea pentru starea de sănătate a cântăreței. Celine i-a speriat cu silueta ei. Femeia niciodată nu a avut probleme cu kilogramele în plus, însă la moment, chiar și pe fundalul modelelor, artista arăta foarte slabă.

Rochia strălucitoare de culoare neagră cu o tăietură la picioare i-a accentuat și mai mult silueta zveltă. Mulți fani s-au arătat îngrijorați de starea de sănătate a artistei, considerând „excesivă” pierderea sa în greutate.

Printre comentatori, s-au găsit și cei, care au considerat că de vină a fost ținuta nepotrivită. După părerea lor, Celine ar fi trebuit să poarte o rochie în nuanțe deschise. La săptămâna modei, artista nu a venit de una singură. Ea a fost însoțită de dansatorul în vârstă de 33 de ani Pepe Munoz.

Reamintim, că în anul 1994, Celine Dion s-a căsătorit cu Rene Angelil. Bărbatul era managerul artistei. După 7 ani s-a născut fiul lor Rene-Charles, iar în anul 2010 pe lume au apărut gemenii Eddie și Nelson. În 2016, soțul acesteia s-a stins din viață, suferind de cancer la nivelul gâtului. Celine a trecut destul de dificil prin această încercare, însă a reușit să meargă înainte datorită copiilor și activității artistice.