Cele mai bune fotografii de nuntă din 2018

Trebuie să recunoaștem că, în prezent, să fii fotograf la nuntă nu mai este doar un hobby, ci o profesie deplină, care acoperă multe stiluri și abordări. Fotograful este una dintre cele mai importante persoane care ajută la capturarea uneia dintre cele mai importante zile din viața unui cuplu.

În acest an fotografii s-au axat pe trei stiluri noi în realizarea fotografiilor, care spun ei, vor fi în vogă și în 2019:

În pas cu moda – un stil inspirat de modelele de îmbrăcăminte de nuntă create de casele de modă sau prezentate de revistele mondene. De exemplu, dacă mireasa a purtat o rochie „couture”, fotograful le face o ședință în același stil „couture”, lăsând în urma fotografiile tradiționale.

Simplitate – în 2018, fotografii au realizat imagini, care scot în evidență și emană simplitate, puritate și sobrietate.

Doar profesioniști – într-o eră digitală, mirii apelează tot mai des la fotografi profesioniști, cărora li se permite sa fotografieze mai simplu și mai natural fiecare moment și emoție din timpul evenimentului, dar în același timp sunt ași la editat și creat efecte în programele de editare foto.

„Fearless Awards” este o competiție internațională, în care, la fiecare două luni, un grup de fotografi cu experiență selectează cea mai bună fotografie de nuntă. Ca urmare, sunt selectate doar 2 din fiecare 100. Astfel, experții au selectat cele mai strălucitoare fotografii de nuntă din acest an.

1.Fotografie realizată de Volodymyr Ivash

2.Fotograf: Nayara Andrade

3.Fotograf: Sam Docker

4.Fotograf: Hendra Lesmana

5.Fotograf: Hendra Lesmana

6.Fotograf: Arturo Rodriguez

7.Fotograf:Denise Motz

8.Fotograf: Carol Ottolin

9.Fotograf: Ken Pak

10.Fotograf: Pasquale Minniti

11.Fotograf: Patricia Riba

12.Fotograf: Todd Laffler

13.Fotograf: Nat Wongsaroj

14.Fotograf: Pavel Gluschuk

15.Fotograf: Karel Hulskers

16.Fotograf: Julie Fulsher

17.Fotograf: Daniel Dumbrava

18.Fotograf: David Scholes

19.Fotograf: Donatas Ufo

20.Fotograf: Nina Tulip

21.Fotograf: Vinicius Fadul

22.Fotograf:Richard Clark

23.Fotograf: Kemran Shiraliev

24.Fotograf: Andra Dragan

25.Fotograf: Lukasz Czajkowaki