50 sau 20: Minunata bloggeriță Angie Cox a cărei vârstă este imposibil de ghicit

Bloggerița Angie Cox este foarte populară în mediul online. Ea scrie despre modă, gastronomie, călătorii și multe altele. Ea are deja peste 50 de ani, dar arată de cel mult 25. Angie adoră yoga, animalele și drumețiile. Angie spune că secretul tinereții sale este capacitatea de a se bucura de viață. Noi suntem siguri însă că nu este doar asta, iată câteva detalii care o ajută să arate atât de tânără.

1.Rama potrivită a ochelarilor

Forma și culoarea ramei ochelarilor este extrem de importantă. Ele pot întineri sau pot îmbătrâni posesoarea. Pentru femeile trecute de 50, stiliștii recomandă ochelarii cu forma ochilor de pisică. Colțurile ridicate ale acestora ridică vizual și colțurile ochilor. Astfel chipul pare mai tânăr, mai fresh.

2.Frizura stilată

În tinerețe, actualitatea frizurii nu este atât de importantă. Trăsăturile tinere pot compensa orice, chiar și o coafură demodată. După o anumită vârstă însă, dacă vrei să arăți bine trebuie să iei în considerare sfaturile unui hair stilist. Totul contează – lungimea, forma tunsorii, aranjatul, culoarea. Optează pentru nuanțele deschise, acestea luminează chipul.

3.Ținutele în culori deschise

Nu doar la vopsire, dar și la alegerea ținutelor nuanțele deschise trebuie să predomine. Uită de hainele întunecate, lipsite de viață, un costum alb, de exemplu, poate întineri chiar cu 10 ani. De asemenea, optează pentru nuanțe deschise de albastru, roz, bej, mentă, piersic. În special, ai grijă ca aceste tonuri să fie în preajma feței.

4.Machiajul potrivit

Schimbările de vârstă sunt legate nu doar de apariția ridurilor, dar și de paliditatea tenului, buzelor, ochilor. La fel, contururile feței nu mai sunt atât de propunțate, iar expresia feței este mai puțin definită. De aceea, trebuie să optezi pentru machiajul potrivit. Buzele roșii, pomeții rumeni și fardurile naturale de ochi o să te ajute să fii plină de viață.

5.Silueta

Deseori, îmbătrânirea și kilogramele în plus merg de mână. Cert este însă că anume femeile slabe reușesc să arate tinere mai mult timp. Dacă greutatea nu are legătură cu starea de sănătate, ar fi bine să ai grijă ca să nu depășești limitele.