11 celebrități care arată că vârsta e doar un număr

Privind la unele celebrități, avem senzația că acestea știu secretul tinereții veșnice. Cum altfel se explică faptul că arată aproximativ cu 10 sau chiar 20 de ani mai tinere decât vârsta lor reală? Recent, oamenii de știință au realizat un studiu care a confirmat că oamenii îmbătrânesc cu „viteze diferite”. În plus, rata îmbătrânirii depinde mai mult de factorii externi, decât de genetică. Deci, vestea bună este că poți să arăți mai tânăr decât ești, dacă ai o alimentația sănătoasă, faci sport și renunțați la obiceiurile proaste.

Vedeți mai jos 15 persoane publice care arată mult mai tinere decât sunt în realitate

1.Miranda Kerr, 35 de ani

Modelul Miranda Kerr are deja 35 de ani, dar datorită chipului său „copilăresc”, a ochilor mari și gropiților din obraji, aceasta arată ca o adolescentă. Acum este mama a doi copii și una dintre cele mai căutate top modele.

2.Iman, 62 de ani

Modelul somalez Iman nu se schimbă de-a lungul anilor. Muza legendarului Yves Saint Laurent și văduva lui David Bowie a împlinit anul trecut 62 de ani, deși este greu de crezut că are mai mult de 40.

3.Ellen Page, 31 de ani.

Se pare că Ellen Page nu sa schimbat prea mult de la filmul Juno, deși au trecut 12 ani de atunci. Nu știm dacă o avantajează hainele pe care le poartă și machiaj simplu pentru care optează, dar actrița arată exact ca o școlăriță.

4.Christie Brinkley, 63 de ani

Se pare că modelul Christie Brinkley a învățat cum să oprească timpul. La 63 de ani, ea ar cuceri orice bărbat. Cel mai probabil, secretul ei se află în orele de fitness la care merge. La 62 de ani, Brinkley a apărut pe paginile unui număr special al revistei Sports Illustrated, într-un costum de baie împreună cu fiicele sale.

5.Jane Fonda, 82 de ani

În decembrie, actrița a împlinit 82 de ani, însă aceasta nu ține cont de vârstă. Recent s-a filmat în comedia „Book Club”, unde a jucat un rol important.

6.Heidi Klum, 45 de ani

Actrița de 45 de ani și mama a patru copii Heidi Klum arată grozav. Recent, ea a anunțat că s-a logodit cu muzicianul de 29 de ani Tom Kaulitz.

7.Cindy Crawford, 52 de ani

Legendarul super model Cindy Crawford nu se obosește să-și surprindă fanii cu aparițiile ei irezistibile. Este foarte greu să crezi că va avea în curând 53 de ani, iar fiica ei are deja 17 ani.

8.Halle Berry, 52 de ani.

Halle Berry este un exemplu care demonstrează că sportul ne menține mereu în formă. În plus, actrița ține o dietă strictă de la vârsta de 22 de ani – de când a fost diagnosticată cu diabet zaharat.

9.Salma Hayek, 52 de ani.

Privind fotografiile Salmei Hayek, în vârstă de 52 de ani, este greu de crezut că actrița are mai mult de 35 de ani. Pare că a rămas la fel de tânără și frumoasă ca-în anul 1996, atunci când s-a filmat în pelicula Dusk Till Dawn.

10.Reese Witherspoon, 42 de ani.

Reese Witherspoon are 42 de ani, dar arată de parcă ar fi sora mai mare a fiicei sale de 19 ani. Actrița a rămas la fel de frumoasă ca în filmul „Blonda de la Drept”, deși au trecut 18 ani de la lansarea acestuia.

11.Andie Macdowell, 60 de ani.

Când te uiți la eleganta actriță Andie Macdowell, este aproape imposibil să accepți faptul că a împlinit recent 60 de ani. Aceasta este la fel de frumoasă ca atunci când a făcut primii pași în cinematografie.