Karma femeii – Nu bate la ușa care este închisă pentru tine!

Fii răbdător.

Eu cred, că dacă în viața ta o perioadă îndelungată de timp nu se întâmplă ceva, indiferent de sârguința și numeroasele tale încercări, înseamnă că acel lucru nu e menit să se realizeze. Cel puțin nu acum. Sau nu cu această persoană. Sau nu la acest job. Nu în aceste circumstanțe. Așa va fi mai bine pentru tine. Chiar dacă în acest moment te doare și îți pare nedrept, mai apoi, după ani de zile, vei fi recunoscător vieții, că te-a ferit de suferințe și mai mari.

AAtunci când am fost la un interviu pentru angajare m-am întristat că nu am avut succes, însă în scurt timp am aflat că angajații erau înlocuiți cu alții noi la fiecare jumătate de an.

Atunci când un bărbat era interesat, mă suna, îmi scria, însă nu mă invita să ieșim, eram confuză și deprimată. Apoi am afla mai târziu, că el de fapt era într-o relație cu altăfată, fiind prea puțin preocupat de sentimentele mele.

Câțiva ani în urmă nu reușeam să îmi soluționez problemele legate de apartament. Apoi, peste câțiva ani am reușit să cumpăr un apartament cu două odăi în locul unuia cu o cameră.

Am observat că unele femei, după o relație îndelungată, își presează partenerii să le ceară în căsătorie. Această acțiune este o greșeală evidentă care nu va armoniza relația cuplului.

Probabil, este un adevăr răspândit – nu încerca să intri pe o ușă închisă, nu încerca măcar să bați în ea. Însă fiecare trebuie să ajungă la esența acestor cuvinte în mod individual. Când ai făcut câțiva pași într-o direcție iar drumul este închis, întoarce-te și mergi în altă direcție.

Poți experimenta și diversifica abordările situației, să schimbi algoritmul și să planifici din nou. Va veni timpul când ușile ți se vor deschide, doar reevaluează-ți prioritățile.