9 Motive pentru care, femeile arată mai bine la 30 decât la 20 de ani!

Femeile moderne, la vârsta de 30 de ani arată adesea atât de minunat, încât pot fi confundate ușor cu cele de 20 de ani – ele sunt la fel de frumoase și îngrijite. Și asta se referă nu doar la înfățișare, ci și la comportament, voce, plastică, atitudine. Fetele cu o diferență de 10 ani arată ca reprezentante a unei generații. Poate, pentru că așa și este?

Am decis să aflăm, ce au femeile de 20 și 30 de ani în comun și de ce, cele din urmă câștigă?

Au o atitudine mai simplă față de vârstă, și nu doar

Cât de straniu nu ar suna, odată cu vârsta începem să tratăm mai simplu unele lucruri – cifrele din buletin, părerile celor din jur. Femeile de 30 de ani sunt mai încrezute în sine și își fac griji mai puțin de impresia pe care o vor crea în societate. Acest lucru le face atrăgătoare și interesante.

Urmăresc tendințele modei

De multe ori, este dificil să deosebești o femeie de 30 de ani de una de 20: femeile moderne se conduc după aceleași tendințe în garderobă și make-up. Și la 20, și la 30 poți face un machiaj actual, poți purta blugii – boyfriend, bluze cu imprimeuri, și tot ce este la modă în acest sezon.

Își pot permite lucruri și servicii scumpe

Apropiindu-se de 30 de ani, de regulă, femeile au deja o carieră și o anumită reputație. Chiar dacă nu este așa, ele au experiență, care de asemenea are o mare importanță. Propriile surse de venit le permit femeilor să investească în aspectul și sănătatea lor. Acestea aleg să cumpere haine mai scumpe, să viziteze saloane de frumusețe și cosmetologi profesioniști.

Și-au găsit stilul și continuă să îl caute

Într-o anumită măsură, vârsta de 30 de ani reprezintă epoca de aur în ceea ce ține de imagine. La această vârstă, femeia se pricepe mai bine, care lucruri i se potrivesc și care nu. În plus, are curajul necesar pentru a experimenta.

Se respectă mai mult

În orice caz, femeile de 30 de ani trec prin situațiile negative cu mai mult cumpăt, nu își permit să se indispună de la neplăcerile mărunte, plâng mai puțin și nu se lasă călcate în picioare. Odată cu vârsta, într-adevăr devenim mai liniștite și avem mai mult respect pentru timpul și celulele noastre nervoase. De ce să le irosim pe fleacuri?

Înțeleg mai bine, ce își doresc

La 20 de ani, orice persoană poate fi confuză: are multe hobby-uri, își caută calea profesională și se îndrăgostește de primul care apare la orizont. La 30 de ani, femeile înțeleg ce își doresc de la sine și de la viață, mișcându-se spre scopul lor cu încredere. Iar încrederea este întotdeauna atractivă.

Au învins complexele și traumele psihologice

Sau, pur și simplu, au învățat să trăiască cu ele. Fiecare personalitate are propriul bagaj de proprietăți neplăcute: stereotipuri, rețineri, isterici. La 30 de ani, femeile reușesc să facă față problemelor psihologice sau învață să trăiască cu ele. Astfel, ele devin mai sigure pe sine și mai atrăgătoare.

Au încetat să mănânce toate porcăriile

Nu putem spune, că au încetat definitiv. Totuși, femeile de 30 de ani nu au aceeași cultură de fast- și streetfood, ca cele de 20 de ani. Femeile mature au grijă cum se alimentează, gătesc singure, încearcă să evite alimentele care le afectează pielea, dispoziția și sănătatea.

Își dau seama, că timpul lor nu este infinit

La 20 de ani, fetelor le pare că așa va fi mereu: corpul sănătos și puternic, pielea – catifelată, mușchii – tonifiați. La vârsta de 30 de ani, femeile realizează că viitorul va sosi mult mai repede, decât pare și e timpul să aibă grijă de corpul și sufletul lor.

Este important să ținem minte, că fiecare vârstă își are avantajele ei și trebuie să o savurăm din plin!