6 semne că Legea atracției funcționează în cazul tău

Atragi ceea ce gândești – aceasta este legea atracției.

Totul este foarte simplu! Ai gânduri pozitive, atunci atragi doar binele. Ai gânduri negative, atunci atragi răul.

Iată care sunt cele 6 semne care demonstrează că Legea atracției funcționează și în cazul tău.

1. Găsești rapid ceea de ce ai nevoie

De multe ori se întâmplă să ai nevoie de un lucru, dar încă să nu-l posezi.

Poți începe să te gândești la cât de ghinionist ești că nu ai acel lucru și atunci vei atrage și mai mult ghinion.

Dar te poți gândi la modul în care acest lucru va fi în mâinile tale, când îl vei primi în sfârșit, cât de bucuros vei fi că îl ai și cum îl vei folosi.

Cu această abordare, observi cum lucrurile potrivite vin singure spre tine.

2. Ești pregătit pentru schimbare

Orice eșec din viața ta vine cu o lecție. Dacă ești gata să o înveți și să mergi mai departe, atunci ești pregătit pentru un nou nivel.

Accepți tot ce îți oferă viața, inclusiv lucrurile mai puțin plăcute.  Într-un final, toate aduc schimbări care sunt cu siguranță numai bune pentru tine, cât și pentru experiențe noi.

3. Îți trăiești din plin prezentul

Am fost învățați că prezentul este trecător și trebuie să ne concentrăm asupra viitorului, să trăim pentru viitor și să ne îndreptăm toate gândurile și aspirațiile spre acesta. Dar totuși, prezentul este cel care contează cu adevărat.

Ești conștient de fiecare clipă oferită de prezent, de fiecare sentiment și de fiecare emoție. Înveți lecțiile oferite, tragi concluzii și mulțumești Universului pentru fiecare moment care ți-l oferă.

4. Ești mereu binedispus

Anterior, trăiai cu o stare pesimistă, iar acum te bucuri de fiecare clipă oferită. Asta înseamnă că ți-ai schimbat gândurile negative pe cele pozitive, fapt pentru care atragi doar binele.

5. Ești mândru și mulțumit de tine

Ai găsit o legătură cu sufletul tău, ai stabilit-o, iar acum trăiești ghidat de ceea ce dorește sufletul tău și nu de ceea ce îți dictează oamenii din jur.

În așa mod, atragi doar lucrurile pozitive în viața ta, astfel încât devii mulțumit și mândru de ceea ce ai și de locul unde te afli.

6. Te bucuri de orice moment oferit în viața ta

Ai înțeles că sensul vieții este să trăiești și să te bucuri de orice moment. Desigur, chiar și pe drumul cel bun vei întâlni obstacole și bariere, dar tu știi că toate acestea sunt doar în folosul tău, iar odată ce gândești astfel, binele nu face decât să fie concentrat în jurul tău.