Trump: „Îmbrăcați-vă pentru jobul spre care tindeți, nu pentru cel la care mergeți”

Deși este deseori criticat pentru felul în care se îmbracă sau pentru ceea ce spune în cadrul conferințelor de presă, acesta în schimb este lăudat pentru citatele sale. Recent, jurnaliștii americani au publicat o serie de citate deosebite rostite de președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

1.Pentru a reuși în viață, trebuie să vă separați de 98% din populația lumii.

2. Nu există nimic mai criminal pentru bunăstarea financiară decât să ai o idee grozavă și să nu o pui în aplicare.

3.Jucătorul este persoana, care stă zile și nopți în fața aparatelor de joc. Eu însă prefer să le dețin.

4.Niciodată nu vă luați concediu. Pentru ce aveți nevoie de el? Dacă jobul pe care-l aveți nu vă face fericit, ar trebui să vă căutați un alt post de muncă. Eu însă și atunci când joc golf, continui să fac business.

5.Niciodată nu am vrut ca pentru mine să lucreze cineva, care nu vrea să muncească în compania mea, așa și dumneavoastră trebuie să procedați: nu rămâneți acolo unde nu vă place.

6.Nu-le încredințați copiilor sarcina grea a bogăției nemeritate. Acest lucru îi poate „paraliza”, îi descurajează să mai muncească din greu și să-și atingă propriul succes în viață.

7.Uitați-vă la hotarele țării noastre, acestea arată la fel ca brânză elvețiană! Oricine poate intra în țară.

8.Luați și păstrați întotdeauna cu dumneavoastră un carnet cu citate, care vă pot inspira și ajuta în momentele dificile.

9.Viața mi-a oferit o lecție foarte importantă: cel care a trădat odată, într-un moment dificil, din nou te va trăda.

10.Singura modalitate de îmbogățire este să fiți realist și onest. Trebuie să vă despărțiți de lumea iluziei, care există doar pe paginile revistelor și pe ecranul televizoarelor. Totul nu este la fel de ușor cum cei din jur ne asigură. Viața este dură, iar unii oameni primesc traume grave. Prin urmare, dacă doriți să câștigați, trebuie să fiți mai puternici ca piatră și în orice moment gata să dați din coate.

11.Nu contează cât de inteligent sunteți, indiferent câte studii și experiență aveți, este imposibil să fii atât de înțelept încât să faci afaceri de succes pe cont propriu. Uita-te, ascultă și învață de la alții. Cel care crede că știe totul este sortit să fie mediocru.

12.Cel mai mare succes vine atunci când înoți împotriva curentului.

13.Vremurile complicate deseori oferă ocazii minunate pentru afaceri.

14.Întotdeauna amintiți-vă o regulă simplă: Îmbrăcați-vă pentru jobul spre care tindeți, nu pentru cel la care mergeți.

15.Noi doar ne credem civilizați. În realitate, viața este foarte dură, iar unii oameni sunt cruzi. Ei îți pot zâmbi în față, dar în spatele zâmbetului se ascunde dorința de a vă face praf. Chiar și prietenii ar fi bucuroși să vă trădeze, pentru ca să îți ia munca, banii, soția și chiar și câinele. Dușmanii sunt și mai răi! Voi trebuie să știți să vă apărați. Motto-ul meu este: „Angajează-i pe cei mai buni, dar nu avea încredere niciodată în ei.”

16.Atunci când cumperi un produs sau un serviciu, nu ezita să negociezi. Cred că mândria, care vă împiedică să vă salvați banii, este cea mai mare prostie.

17.Arătați-mi un om fără EGO și eu o să vă arăt un ratat.

18.Vremurile bune sunt rezultatul muncii și dedicării voastre. Ceea ce faceți astăzi este cheia spre realizările de mâine. Dacă doriți ca mâine să culegeți roade, semănați semințe zilnic. Dacă doriți doar pentru un minut să vă relaxați, inevitabil vă veți întoarce înapoi.

19.Sunt sigur că trebuie să cheltuiți atât cât credeți că e necesar. Dar, de asemenea, cred că nu puteți cheltui mai mult decât vă permiteți.