”Păcat că oamenii nu pot fi restaurați, precum tablourile”- 10 Citate înțelepte de la o scriitoare rusă!

Dina Rubina este un clasic viu al literaturii moderne de origine ruso-israeliană. Cărțile sale au fost traduse în peste 30 de limbi. Printre cele mai renumite opere ale scriitoarei se numără ”Messiah comes!”, ”Sun side of the Street”, ”The Blackthorn”.

Fiecare carte – roman sau colecție de povestiri, cititorul o deschide în așteptarea plăcerii unei viitoare întâlniri cu un personaj înțelept, interesant, cu un scriitor original, talentat.

Creațiile Dinei Rubina sunt adevărate perle, pline de căldură și lumină, umor și colorit de nedescris. Convinge-te te talentul său incomparabil citind câteva citate din cărțile sale minunate!

1.Prin inteligență, înțeleg mai ales abilitatea înnăscută rară de a nu-i împovăra pe ceilalți cu prezența propriei persoane.

2.Totuși, trebuie să iubești! Trebuie să te îndrăgostești măcar o dată în viață, să îți ieși din minți, să te sufoci, să alergi tremurând la întâlniri! Da – vârsta, da – insuficiență de calciu, sau ce mai avem noi… fiecare are propria istorie hormonală. Dar sufletul oricum are cincisprezece ani!

3.Reține trei de NU, – Nu te teme, Nu invidia, Nu fi geloasă. Și vei fi fericită întreaga viață!

4.Abia când îmbătrânești înțelegi, că nu soțiile, ci tu trebuie să te schimbi! 

5.Crucea destinului este făcută fiecăruia pe măsură, încă înainte de naștere.

6.Am întâlnit în viață bărbați diferiți. Mulți dintre ei sunt oameni frumoși, talentați și cu simțul umorului. Dar toată viața mi-a fost cel mai interesant să trăiesc alături de soțul meu.

7.Femeia devine femeie, nu atunci când fiziologia flutură din baghetă, ci atunci, când ea simte puterea zdrobitoare asupra bărbatului.

8.Probabil, omului îi este caracteristic atașamentul față de locurile copilăriei și tinereții sale… Poate, pentru că în ele, ca în oglindă, ca pe suprafața unui lac, este capturată imaginea sa în anii când era fericit…

9.Fiarele adevărate sunt dresorii, și nu animalele.

10.Păcat că oamenii nu pot fi restaurați, precum tablourile.