O să-ți prindă bine, să urmezi ultimele 10 sfaturi prețioase, oferite de Louise Hay, înainte să moară.

La 30 august 2017, Louise Hay a plecat din viață la vârsta de 90 de ani, însă sfaturile sale înțelepte încă trăiesc și te pot ajuta.

1. Încetează să mai critici. Imediat. Critica nu schimbă pe nimeni niciodată. Renunță la autocritică. Acceptă-te așa cum ești. Atunci când te critici – schimbările tale sunt negative. Atunci când ești de acord cu sine – te schimbi înspre bine.

2. Încetează să te mai îngrozești și să te terorizezi cu propriile gânduri. Este un stil foarte prost de viață. Găsește ceva care îți aduce plăcere și schimbă-ți imediat atenția spre acel lucru plăcut, uitând de gândurile rele.

3. Fii generos, bun și răbdător. Fii generos cu tine. Fii bun cu tine. Fii răbdător, întrucât începi să adopți un nou mod de gândire. Trebuie să ai față de tine aceeași atitudine ca față de o persoană iubită.

4. Fii bun cu mintea ta. Să te urăști pe tine înseamnă să-ți urăști gândurile. Nu trebuie să faci asta. Mai bine schimbă-le.

5. Laudă-te.Critica distruge spiritul. Lauda îl întărește. Laudă-te cât poți de mult, pentru orice fleac.

6. Susține-te. Găsește metode prin care să te susții. Adresează-te prietenilor după ajutor și lasă-i să te susțină și ei. E absolut firesc.

7. Iubește-ți neajunsurile. Conștientizează că le-ai creat singur, pentru a-ți putea satisface unele necesități. Acum cauți noi căi pozitive pentru satisfacerea lor. De aceea, scapă ușor de vechile stereotipuri comportamentale.

8. Ai grijă de corpul tău. Învață să te alimentezi corect. Trebuie să știi care alimente sunt optimale pentru obținerea enegiei. Fă exerciții fizice, doar cele ce îți aduc plăcere. Iubește-ți casa în care trăiești.

9. Exersează cu oglinda. Privește-te mai des în ochi. Arată-ți emoțiile pozitive față de sine. Privindu-te în oglindă, iartă-te, iartă-ți părinții. În fiecare săptămână spune în fața oglinzii „ Te iubesc cu adevărat!”.

10. Fă asta chiar acum. Nu aștepta până ce se vor rezolva problemele, găsește-ți un nou loc de muncă sau începe o nouă relație. Începe chiar acum și fă tot ce depinde de tine.

Sursa